BRED ZABIO ANĐELINI NOŽ U LEĐA: Skandal trese Holivud, nećete verovati sa kojom glumicom ju je varao
Foto: Profimedia

Izdao ženu

BRED ZABIO ANĐELINI NOŽ U LEĐA: Skandal trese Holivud, nećete verovati sa kojom glumicom ju je varao

Pop kultura -

Usred priče o razvodu najpoznatijeg holivudskog para, Breda Pita i Anđeline Džoli, kao bomba je odjeknula vest da je Pit navodno prevario suprugu i to sa njenom najomraženijom osobom na svetu, Dženifer Aniston, Bredovom bivšom ženom.

Prijatelji najpoznatijeg holivudskog para kažu da Bred nije mogao više da ponizi Anđelinu, nego time što je ponovo obnovio kontakt sa Dženifer. Priče kruže da kada je preminula Nensi Aniston, majka Dženifer Aniston, Pit je posle mnogo godina pozvao bivšu suprugu i pitao je kako se oseća.

Taj poziv je Anđelina doživela kao izdaju i Bredovo zabijanje noža u njena leđa.

"Njihov brak je ionako bio na staklenim nogama, a sada je naleteo na nagaznu minu, a Anđelina za sve krivi Dženifer Aniston. Kada je shvatila da je Bred ponovo u kontaktu s bivšom ženom, počela je da urla: "Izdao si me, uništio si sve naše planove za budućnost", navodi izvor blizak Anđelini Džoli.

Inače, Džolijeva i Pit su se smuvali na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", dok je Bred još bio u braku sa Dženifer, a da li će Anđelina zbog ovoga ostaviti glumaca za sada se ne zna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track