TREĆA (NE)SREĆA: Dru Barimor se OPET razvodi, a razlog će vam biti neverovatan
Foto: Profimedia

Ne može u zajednici

TREĆA (NE)SREĆA: Dru Barimor se OPET razvodi, a razlog će vam biti neverovatan

Pop kultura -

Dru Barimor definitvno je stavila tačku na brak sa Vilom Kopelmanom, što je glumici bio treći brak.

Njih dvoje podneli su zahtev za razvod, a okarakterisan je kao neosporan pred Vrhovnim sudom na Menhetnu.Iako se o razlozima i dalje spekuliše, kakao izvori kažu, Vil nije mogao da se nosi sa Druinim slobodnim duhom.

Kako izvor bilzak paru kaže, Vil nije bio upoznat sa njenim životnim stilom i time da nije baš konzervativna.

"Ona je rastrzana na nekoliko strana i to je njemu postalo nepodnošljivo. Dru je pokušala da bude ono što je Vil želeo, ali je na kraju shvatila da nije i da nikada neće moći da bude obična domaćica", rekao je izvor i dodao:

"Stvari su počele da bivaju sve gore ubrzo nakon što su se venčali i njihova veza se urušila. Vil je divan momak iz stabilne porodice – sve što ona nije imala tokom odrastanja. Pa ipak, nije je činio srećnom."

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Kao još jedan razlog, navodi se što je Dru više bila posvećena svom privatnom poslu, liniji kozmetike i vina “Barrymore Wines”, nego njihovim ćerkama Oliv i Frenki.

Da u njihovom braku nije sve kako treba, nagovestila je i sama glumica prošlog oktobra na snimanju.

Naime, kada ju je fotograf zamolio da se pretvara da zavodi supruga, ona je imala neobičan i veoma iskren odgovor.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Nismo imali seks više od godinu dana, tako da bi to moglo biti malo teže", rekla je tada Dru.Podsećanja radi, Dru i Kopelman venčali su se 2012. godine, a u aprilu ove godine objavili su da se razvode.Pre njega, bila je godinu dana u braku sa Džerijem Tomasom, do 1995. godine, da bi se zatim 2001. godine udala za Toma Grina, od kog se razvela takođe godinu dana kasnije.

Dru je od tinejdžerskih dana imala problem sa alkoholom i narkoticima – prvo piće popila je sa devet godina, počela da konzumira marihuanu sa 10, a kokain je probala sa 12 godina, te zbog toga i ne čudi što Vil nije mogao da se nosi sa njenim slobodnim duhom.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(DailyMail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track