HJU GRANT SAVETUJE MUŠKARCE: Preljuba jača brak, a vernost samo ubija romantiku
Foto: Profimedia

Večiti neženja

HJU GRANT SAVETUJE MUŠKARCE: Preljuba jača brak, a vernost samo ubija romantiku

Pop kultura -

Glumaca Hju Granta kojeg pamtimo po romantičnim komedijama tvrdi kako ljudi ne mogu biti verni jedno drugom 40 godina. Grant je bio u dugim vezama, ali nikad se nije ženio

Večni neženja je povodom uloge u "Florence Foster Jenkins" objasnio kako mu se sviđa što njegov lik ima "izlete" van braka, pa je rekao da se oduvek divio Francuzima i Italijanima koji su predani svojim partnerkama. Kaže da je brak za njih jako ozbiljna stvar, ali da je preljuba prihvatljiv.

"O tome se nikad ne priča i to je ono što čini skladan brak", zaključio je glumac.

Tvrdi kako ljudska bića ne mogu biti 40 godina potpuno verni jedno drugom. Kaže kako toga ima samo u Bibliji i da postoji nešto u braku što ubija romantiku.

"Ne, ne i ne", bio je njegov odgovor na pitanje monogamije. Iako ga pamtimo iz romantičnih filmova, Hju nije takav u stvarnom životu. Imao je dugogodišnje veze, no nikad nije stao pred oltar. S manekenkom i glumicom Elizabet Harli bio je u vezi 13 godina, a imao je aferu s Tinglen Hong i dobio ćerku Tebitu. Sledeće godine, dete mu je rodila televizijska producentkinja Ana Eberstajn. Glumac se ponovno počeo viđati s Hong i dobio sina Feliksa, a Eberstajnova mu je 2015. rodila još jedno dete.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track