VODIMO VAS NA BIR FEST: Kurir.rs vas nagrađuje narukvicama za fan pit na nastupu RUDIMENTALA!

BIR FEST

VODIMO VAS NA BIR FEST: Kurir.rs vas nagrađuje narukvicama za fan pit na nastupu RUDIMENTALA!

Pop kultura -

Leto dobre zabave ne prestaje uz Kurir.rs. Naš portal vam danas poklanja 10 x 2 narukvice za poseban tretman i nezaboravno veče na koncertu Rudimentala na Bir festu

Svetska koncertna atrakcija i jedan od najpoznatijih bendova na svetu Rudimental biće glavne zvezde ovogodišnjeg Bir festa. Naš portal je odlučio da priredi poseban doživljaj svojim čitaocima i nagradi njih deset sa po dve specijalne ulaznice za fan pit. Hitove poput "Feel the Love", "Not Giving In", "Waiting All Night" i mnoge druge pratićete iz posebnog kutka pripremljenog za najvernije fanove ovog benda.

Šta treba da uradite da biste osvojili narukvice? Potrebno je da na Fejsbuk stranici Kurir.rs ispod posta o ovoj akciji postavite komentar kao odgovor na pitanje „Zašto baš vi treba da dobijete dve narukvice za Rudimental fan pit?“ (podelićemo na zidu stranice Kurir.rs ovu vest i u komentarima treba da ostavite post sa svojim razlogom). Akcija počinje danas u 15 časova i imate sat vremena da postavite vaš odgovor (do 16 h), a zatim još sat da ga naši fanovi lajkuju. U 17 časova pravimo presek svih komentara i kontaktiramo sa pobednicima putem inboksa o načinu preuzimanja nagrade. Podsećamo, dobitnici su autori 10 komentara sa najviše lajkova.

Napomena: Svi komentari koji budu ostavljeni na post o ovoj aktivnosti imaju jednaku šansu da svojim autorima donesu nagradu, a ne samo komentari koji su na Fejsbuku vidljivi pod opcijom Top Comments, odnosno komentari koji su vidljivi nakon što se otpuste svi filteri koji po automatizmu postoje na Fejsbuku.

Čitajte Kurir.rs i uživajte na Bir festu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track