(FOTO) FOTKA KOJA JE DIGLA AMERIKU NA NOGE: Šta njih dve rade zajedno?!
Foto: Printskrin/Instagram

Javnost u šoku

(FOTO) FOTKA KOJA JE DIGLA AMERIKU NA NOGE: Šta njih dve rade zajedno?!

Pop kultura -

Ivanka Tramp, ćerka Donalda Trampa, republikanskog kandidata na američkim izborima uzburkala je javnost kada je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj u Dubrovniku pozira s bivšom suprugom medijskog magnata Ruperta Murdoka, Vendi Deng Murdok, za koju se šuška da je devojka Vladimira Putina.

Vendi i Ivanka dugogodišnje prijateljice, a bivša supruga medijskog tajkuna čak je upoznala plavokosu naslednicu s njenim suprugom Džerdenom Kušnerom, američkim medijima njihovo prijateljstvo strašno smeta. Donald Tramp mesecima za ruskog predsednika ima samo lepe reči, što američka javnost smatrala negativnim.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Tramp negirao da je ikada upoznao Putina, mnogi sad sumnjaju u to. Ljubavni život Vendi Deng Murdok nakon razvoda intrigira britanske medije. Prema pisanju ameriičkih medija njen brak se raspao zbog afere s Tonijem Blerom, a nakon toga se navodno rodila ljubav između njen i riskog predsednika. Vendi je negirala vezu sa Putinom, ali uprkos tome sve više se šuška da je priča o njima ipak istinita. Američki mediji uvereni da zajedničko letovanje u Dubrovniku nije bilo posledica tek slučajnog susreta.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track