POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Kusturičin novi film ipak bez Sergeja Trifunovića
Foto: Marina Lopičić

Glumac ostao bez uloge

POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Kusturičin novi film ipak bez Sergeja Trifunovića

Pop kultura -

U verziji ostvarenja „Na mliječnom putu“ prikazanom na Mostri nema scena s Trifunovićem, kao ni njegovog imena u pres-materijalu koji su dobili predstavnici medija

Glumca Sergeja Trifunovića ipak nema u ostvarenju „Na mliječnom putu“ Emira Kusturice.Verzija filma koja je prikazana 9. septembra na festivalu u Veneciji, u trajanju od 125 minuta, ne sadrži scene s talentovanim glumcem, a njegovog imena nema ni u pres-materijalu koji je podeljen novinarima.

Mali film... Bajku ispričao sa četiri junaka
Mali film... Bajku ispričao sa četiri junaka

Batine od MonikeKako je Kurir već pisao, glumac i proslavljeni reditelj tokom snimanja imali su nesuglasice, a i Sergej je u medijima ocrnio glavnu zvezdu Moniku Beluči, za koju je rekao da muški bije i da je mogao zbog nje da strada.- U biografiji je moglo da mi stoji da mi je Monika Beluči isterala oko - rekao je svojevremeno Trifunović.Da bismo tada proverili naša saznanja, kontaktirali smo sa Sergejom, koji prvo nije hteo da sasluša pitanje, a onda, nakon što ga je čuo, samo je prokomentarisao:- Potpuno nebitno šta je tema. Nije kulturno od vas da me to pitate. Hvala vam što brinete, rasplakaću se, ali nemojte me više zvati - poručio nam je Trifunović.I Kusturica je sutradan demantovao da je izbačen lik vojnika koji tumači Sergej.- Apsolutna je budalaština da sam izbacio Sergejove scene iz filma. Pa, još nisam montirao film da bih to mogao da uradim, a i kad ga budem montirao, ne pada mi na pamet da izbacim njegove scene jer on ima značajnu ulogu u filmu. On je odličan glumac i njegova veličina je upravo u tome što improvizuje - rekao je Kusta za jedan dnevni list.

Ispao iz pričeKusturica je do zaključenja broja ostao nedostupan za komentar, a glumac je dao kratak odgovor:- Nema pojma, gledaćete me u seriji, pretpostavljam - poručio je Sergej Trfunović.Da li je glumac trajno izbrisan iz filma jedino zna Emir Kusturica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track