FIJASKO HOLIVUDSKIH ZVEZDA U KREVETU: Oni su ko mrtve krave u seksu!
Foto: ProfimediProfimedia, Shutterstock, AP

Očajno vode ljubav

FIJASKO HOLIVUDSKIH ZVEZDA U KREVETU: Oni su ko mrtve krave u seksu!

Pop kultura -

One su slavne, lepe, bogate. One su san muškaraca širom sveta. Mnogi ih zamišljaju u svojim seksualnim fantazijama, a ne znaju ono najbitnije - da su, što bi naš narod rekao, kao mrtve krave u krevetu!

Iako su prave seks-bombe, Paris Hilton, Tejlor Svift i Marija Šarapova su od svojih bivših partnera dobile najnižu ocenu za seksualno umeće. Oni kažu da ove tri plavuše ne mogu da zadovolje nijednog muškarca jer su u krevetu veoma pasivne.Marija Šarapova: Tiha je i samo ležiMarija Šarapova i dalje važi za jednu od najpoželjnijih sportistkinja na svetu. Njena lepota i seksepil, pored sjajne igre, doneli su joj milione dolara. Ona je poželjna i mnogi bi hteli da je imaju, ali bi to mišljenje sigurno promenili samo posle jednog seksa s njom, kažu oni koji su bili s njom. Njeni bivši momci tvrde da je Šarapova isuviše tiha i da samo leži tokom seksa. Inicijativu prepušta muškarcu, ona ništa ne radi. Tvrde da je u krevetu sušta suprotnost od one Marije na teniskom terenu koja vrišti tokom meča i bori se do poslednjeg daha.

Paris Hilton: Droga je parališeParis Hilton je jedna od onih poznatih devojaka čije su seksualno umeće videli mnogi jer se njen kućni porno-video pojavio u javnosti. Među brojnim komentarima koji su se nizali bilo je i onih da se uopšte nije pokazala i da je poprilično dosadna. Sve to je potvrdio i bivši dečko bogate naslednice Nik Karter, koji je novinarima ispričao detalje iz njihove spavaće sobe.- Bila je često pijana i nije volela seks. Koristila je droge i alkohol kako bi dobila samopouzdanje u spavaćoj sobi, ali u tim slučajevima nije bila u stanju da vodi ljubav - izjavio je Karter.

Očajni: I muškarci slabo krešu

Nisu samo žene te koje su dosadne u seksu. Ima i poznatih muškaraca koji se nisu dobro pokazali. Repera Eminema je ocrnila bivša devojka Kim Medrs, koja je izjavila da je njegov polni organ premali i da ne može mnogo da izdrži. I Rasela Brenda je unakazila bivša devojka Džordžina Bejli, koja je izjavila da je seks s njim bilo veliko razočaranje. Za loše ljubavnike su proglašeni i Kolin Farel, Fifti Sent, Hju Hefner i Tajger Vuds.

Tejlor Svift: Samo je želela da se ljubiTejlor Svift je bila s nekoliko poznatih muškaraca, između ostalih i sa Herijem Stajlsom, koji nije krio da im je seks bio očajan. On je naglasio da je to bio i jedan od glavnih razloga zbog kojih je ostavio pevačicu. Narod, dok je gleda na sceni, pomišlja da je prava divljakuša u krevetu, a ona je zapravo toliko mirna da je muškarcu pored nje dosadno.- Tejlor je bila nezainteresovana. Ona je veoma atraktivna i privlači muškarce, ali jedina stvar koju želi da radi u krevetu jeste ljubljenje - izjavio je Stajls.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track