(FOTO) ZA NJIH SE NE ŠTEDI: Kendal i Kajli Džener su odabirom doma nadmašile i Kim Kardašijan
Foto: Profimedia

bogato

(FOTO) ZA NJIH SE NE ŠTEDI: Kendal i Kajli Džener su odabirom doma nadmašile i Kim Kardašijan

Pop kultura -

Poznate rijaliti zvezde su se skrasile u glamuroznom penthausu, gde će uživati u sestrinskom životu, piše Story.rs.

1 / 6 Foto: Profimedia

Došao je i taj trenutak! Najmlađe devojke iz porodice Kardašijan su rešile da se osamostale, svoj novi stan su ponosno podelile sa javnošću.

Kendal i Kajli Džener ne štede kad je u pitanju enterijer. Naime, ove dve rijaiti zvezde su rešile da svoj život započnu na novoj adresi - u glamuroznom penthausu gde će nastaviti svoju porodičnu dramu.

Ipak, Kendal i Kajli su se odlučile na podstanarski život, a svoju stanarinu od vrtoglavih 28 000 dolara će deliti na jednake delove.

Uz pet luksuznih spavaćih soba, šest terasa, privatnim parkingom i liftom, Kendal i Kajli će uživati u glamuru koji mnogi sebi ne mogu da priušte.

Kako su ove dame poznate po modnim trendovima koje prate, njihov odabir enterijera će ostaviti bez daha mnoge dizajnere.

Naime, Kendal i Kajli Džener su se odlučile za belu boju i minimalistički stil, a efekat luksuza su postigle odabirom velelepnih lustera zlatne boje koji krase njihov novi dom.

Široke terase i predivni balkoni su uređeni u istom maniru, a devojkama je i udobnost jedan od važnih imperativa tako da su jedan od balkona ispunile udobnim ležajevima i predivnim širokim jastucima.Sa sajta Story.rs, pročitajte i:Kada poraste, mrzeće je zbog ovoga: Zahvaljujući ovoj izjavi, ćerka Viktorije Bekam će crveneti od sramaRetke porodice mogu da se pohvale ovakvim događajem: Evo zašto će ljubav Nikolije i Relje trajati zauvek (FOTO)Okrenula je njegov svet naglavačke: Veljko Ražnatović je opčinjen Ksenijom, a ovo je njegov način da celom svetu pokaže da je samo njegova (FOTO)Ni ona nije savršena: Ispod lepog osmeha Anđelina Džoli je dugo krila ovu manu (FOTO)Romantično putovanje sa dečkom je krenulo nizbrdo: Poznata glumica se oglasila iz bolničke postelje (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track