HOLIVUDSKI GLUMAC KRIJE MRAČNU PROŠLOST: Doktor Šepard pretukao pokojnu ženu iz bizarnog razloga
Foto: Profimedia

Skandal!

HOLIVUDSKI GLUMAC KRIJE MRAČNU PROŠLOST: Doktor Šepard pretukao pokojnu ženu iz bizarnog razloga

Pop kultura -

Glumac Patrik Dempsi navodno je nasrnuo na svoju prvu suprugu Roki Parker jer je želeo da sazna kakav je osećaj kada pretučeš ženu.

Zvezda serije "Uvod u anatomiju" bio je optužen je za fizičko zlostavljanje sada pokojne supruge na snimanju filma "Can't Buy Me Love" 1987. godine.

Roki tvrdila da ju je Patrik pretukao na snimanju filma i da joj je nakon batina dijagnostikovan artritis. Ona je sedam godina, koliko je trajao njihov brak, odlazila kod psihijatra, a optužbe podnela je sudu u Los Anđelesu kao deo njihove brakorazvodne parnice 1994. godine.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Dok smo bili na setu njegovog filma "Can't Buy Me Love", pretukao me je jer je, kako je rekao, hteo da sazna kakav je osećaj pretući ženu. Sada patim od artritisa u ruci na kojoj mi je tada slomio prst. Gurnuo me je u kombi i zatvorio vrata preko mog prsta", navela je Roki u sudskim dokumentima, a kasnije je povukla optužbu za nasilje u porodici.

"Tokom braka redovno sam odlazila kod psihijatra i pila antidepresive i druge lekove kako bih mogla da funkcionišem", tvrdila je Roki, koja je preminula 2014. u 74. godini od raka pluća i grla.Patrik Dempsi se proslavio 2005. godine, ulogom u seriji "Uvod u anatomiju". Glumac je prvi brak opisao kao noćnu moru, a trenunto je oženjen šminkerkom Džilijan Fink. Njih dvoje su tokom 15 godina braka dobili troje dece, ćerku Talulu i blizance Darbija i Salivena.

(daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track