DROGA, ALKOHOL, NASILJE I PRELJUBA Evo šta kaže Anđa koji su razlozi za razvod od Breda!
Foto: Printskrin Instagram

Svet u šoku

DROGA, ALKOHOL, NASILJE I PRELJUBA Evo šta kaže Anđa koji su razlozi za razvod od Breda!

Pop kultura -

Šokantna vest da je Anđelina Džoli podnela zahte za razvod od Breda Pita nakon tri godine braka i deset godina zajedničkog života, dovela je do prave bure u medijima.

Sada stižu navodi da je glumica zatražila razvod zbog "zdravlja porodice" i zbog toga što joj je "dosta Pitove konzumacije marihuane i alkohola, u kombinaciji sa napadima besa".

Takođe je otkriveno da je Bred za razvod saznao dan pre nego je ona podnela zvaničan zahtev sa advokatom, pa je ovo došlo kao iznenađenje njemu koliko i svima ostalima.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Još jedan izvor tvrdi da je glumac "van sebe od besa" što je Anđelina ovo uradila ovako i stavila njihovu decu u centar pažnje. Ljut je i zbog toga što "izmišlja priče" o njemu da je potencijanalan rizik za decu i navodno je rekao da je Džoli "otvorila vrata pakla" na njihovu celokupnu porodicu ovim činom jer ih napravila metama paparaca koji se u velikim brojevima nalaze neprestano ispred njihove kuće.

Drugi izvor tvrdi da je razlog razvoda to što je Anđelina unajmila privatnog detektiva i saznala da je Pit vara sa francuskom glumicom Marion Kotijar, s kojom je nedavno snimao film "Allied".

Međutim, izvor blizak paru tvrdi za "Page Six" da je "Lara Kroft" bila toliko ljubomorna na Kotiljard bez osnova da je odbila da joj se obraća kada je posetila set ovog filma.

"Anđelina je ignorisala Marion potpuno na setu, a kada je Marion pokušala da joj se obrati ona je okrenula glavu na drugu stranu", rekao je izvor i dodao da je potpuna laž da je Pit bio sa Marion na bilo koji drugi način van onog kolegijalnog i da su mu glavna briga deca.

"Ne želi da njihova deca čitaju bilo šta negativno u novinama o njemu ili njihovoj majci. Neće igrati prljavo."Pit je zamolio novinare da se drže dalje od njegove dece, nakon što su mediji objavili da je njegova dugogodišnja partnerka Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod braka.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"To me je veoma rastužilo, ali ono što je sada najvažnije je dobrobit naše dece. Ljubazno molim novinare da im daju prostor koji zaslužuju u ovom izazovnom vremenu", rekao je Pit u saopštenju za magazin "People", prenosi AP.

Džoli je podnela zahtev u ponedeljak u Višem sudu u Los Anđelesu navodeći kao razlog "nepomirljive razlike", pokazuju sudska dokumenta. Ona je tražila puno fizičko starateljstvo nad njihovo šestoro dece uz pravo posećivanja Pita.

Kao datum razdvajanja od svog dugogodišnjeg partnera, Džoli je navela 15. septembar.Džoli i Pit venčali su se u avgustu 2014, a u vezi su proveli proteklih 12 godina. Pored troje biološke dece, Džoli i Pit imaju sinove, koji su usvojeni iz Kambodže i Vijetnama, kao i kćerku usvojenu iz Etiopije.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

TMZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track