ŠOKANTNO: Bred Pit pod istragom zbog zlostavljanja dece!
Foto: Profimedia

Mučan razvod

ŠOKANTNO: Bred Pit pod istragom zbog zlostavljanja dece!

Pop kultura -

Glumac Bred Pit je pod policijskom istragom zbog tvrdnji da je verbalno i fizički zlostavljao svoju decu, a to je navodno i razlog što Anđelina želi da se razvede.

Izvori bliski paru tvrdi da se Bred Pit (52) prošle nedelje napio u avionu u kojem je bila cela porodica. Navodno je podivljao, vikao i fizički se iživljavao nad decom.

Pošto je avion sleteo, svedoci kažu da je Pit nastavio da divlja i pokušao je navodno da ode sa jednim od kamiona koji prevoze gorivo.

Kako prenose strani mediji, svedok nemilog događaja prijavio je Breda policiji, pa su Anđelina i on već bili na razgovoru sa socijalnim radnicima. Istraga još uvek traje.

Navodno je upravo taj incident razlog što je Anđelina zatražila razvod.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"On te optužbe ozbiljno doživljava i kaže da nikada nije zlostavljao svoju decu. Tužno je što ga bliski ljudi prikazuju u najgorem mogućem svetlu", rekao je Pitov prijatelj.

Bred je, navodno, prema pisanju Mirora, molio Anđelinu da zajedno krenu na savetovanje kako bi spasli brak zbog dece. Skrhan je zbog toga što je glumica već angažovala 'vojsku' advokata kako bi ga prikazala kao lošeg oca.

"Volim je, ali ta žena je potpuno luda", navodno je glumac rekao svojim bliskim prijateljima. Bred je takođe oko sebe, pišu mediji, okupio tim najboljih advokata kako bi dobio zajedničko starateljstvo nad decom.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Agencije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track