BRED PIT PRESTRAVLJEN: Glumac se plaši da će izgubiti decu!
Foto: Profimedia

haos se nastavlja

BRED PIT PRESTRAVLJEN: Glumac se plaši da će izgubiti decu!

Pop kultura -

"Brad Pitt puno pije i puši travu, ima nasilne ispade besa, prevario je Anđelinu s koleginicom, flertovao je sa Selenom Gomez i nasilan je prema deci što je pokazao tokom svađe sa Medoksom u avionu, zbog čega je sad i pod istragom FBI-ja", sve su to navodi koji su se pojavili u medijima otkad je objavljeno da se Pit i Anđelina Džoli rastaju.

Očigledno je da je krivac za rastavu upravo holivudski glumac, a i sama Džoli tvrdi da se za razvod odlučila zbog dobrobiti dece.

Zbog takvog razvoja situacije Bred je navodno u velikom strahu da će izgubiti decu, o čemu su progovorili njegovi saradnici."Još ga nikad nisam video ovakvog. Smeten je, sve vreme nervozno korača po kući i prestravljen je. Boji se da će izgubiti decu zbog nečega što nije učinio jer ga prikazuju kao lošeg oca. On nikako nije loš otac. Trenutno ne može da vidi decu, ali konstantno proverava da li je sa njima sve u redu", rekao je neimenovani izvor za "The Sun".Drugi je pak otkrio da se Pit oseća užasno te da misli kako odnos medija prema njemu nije pošten jer je izneseno mnogo neistina."Breda je jako pogodilo i što se pisalo da zlostavlja decu, a to nikako nije istina. Nije mu drago ni zbog toga što je sve postalo tako javno pa se boji da će u celoj priči najviše nastradati upravo deca", rekao je izvor.

foto Profimedia
foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track