Kako sam postao Robert Kardašijan: Dejvid Švimer oduševio ceo svet, ali ne želi da se upozna sa slav
Foto: Profimedia

Otkrivamo

Kako sam postao Robert Kardašijan: Dejvid Švimer oduševio ceo svet, ali ne želi da se upozna sa slav

Pop kultura -

Glumac Dejvid Švimer, popularan i obožavan širom sveta kao Ros Gelar, jedan od famoznih "Prijatelja", našao se u ulozi jednog od advokata iz drim tima koji je branio O. Džeja Simpsona. U pitanju je Simpsonov dugogodišnji prijatelj, i otac rijaliti diva, pokojni Robert Kardašijan, a glumac je zaista dao sve od sebe da odigra ulogu savršeno...

Dejvid Švimer pozvan je da glumi advokata Roberta Kardašijana, pokojnog oca Kortni, Kim, Kloi i Roba Kardašijana, čije živote pratimo u rijalitiju "U korak s Kardašijanovima". Serija "Američka krimi priča, narod protiv O. Džeja Simpsona" prati suđenje slavnog fudbalera iz ugla advokata, i mnogi su, širom sveta, potpuno oduševljeni ovim serijalom.O. Džej Simpson osuđen je za dvostruko ubistvo, njegove supruge Nikol Braun i Rona Goldmana. Suđenje je ušlo u istoriju. Simpson služi 33 godine zatvora u Nevadi.Kako bi objasnio pripremu za ulogu, Dejvid Švimer bio je veoma smiren i išao je u neverovatne detalje.

"Srećom, imam gustu kosu, ali ipak morali su da mi dodaju na čelo dodatnu liniju, kako bi do tančina ispratili lik. Frizura je prilično jednostavna, i dodatak je imao par sedih vlasi, karakteristične za gospodina Kardašijana. Stil odevanja je takođe prilično jednostavan, ali to je odan čovek, koji je stabilan, koji se ponosno nosi, da se tako izrazim. Pokušao sam da shvatim tu njegovu lojalnost, predanost, i to koliko ga je čitav ovaj događaj pogodio. Tragično je kakve je to posledice ostavilo na njega. Zbog ovoga patila je njegova porodica, njegov ljubavni, zdravstveni život... On ovo nikada nije uspeo da prevaziđe", rekao je jednom prilikom Dejvid.Naime, Robertu je ovo bila jedna od najtežih stvari koje su mu se desile tokom života. U tom periodu već je bio razveden, ali ipak svi su se oni družili. Kris Džener je obožavala Nikol, i bile su dobre prijateljice. To što ga je Robert branio stvaralo je veliku tenziju između nje i bivšeg supruga...Na dan kada su Kris pozvali da joj saopšte užasne vesti, ona je imala isplaniran ručak sa tragično preminulom Nikol. Svakako, tokom suđenja, Robert je bio fokusiran, i dalje veran i lojalan prijatelj, a sumnje je iskazivao privatno. Tek nakon suđenja počeo je da ih iskazuje javno.

"Ne znam kako je izdržao. To je veliki pritisak. Znam da su bili prijatelji, da su ga njegoav deca smatrala porodicom. On je bio na njegovoj, a Kris na njenoj strani, deca u sredini... to je bio haos. Pokušao sam sa velikim poštovanjem da 'uhvatim' njegov lik, ali i delo. Čuo sam se sa Kris telefonom, pričali smo satima, sve mi je ispričala i veoma sam zahvalan na tome, ali mislim da nije bilo potrebe da upoznam Kortni, Kim i Kloi", izjavio je Švimer."U današnje vreme, jedino ako živite pod kamenom ne znate za Kardašijanove. Nije tu bilo ničeg spornog, jednostavno smatram da s ovakvom temom treba ići oprezno i spoštovanjem. Deca su bila mala, a Kris je svakako bila veoma detaljna, te zaista nije bilo potrebe za više informacija za moj lik", rekao je Dejvid, povodom glasina da nije želeo da upozna rijaliti dive da ne bi i sam završio u tom rijalitiju.

Nadimak Đus... Reč koja se ponavlja bar 300 puta. Nadimak kojim je i sam Robert oslovljavao O. Džeja Simpsona i razlog zašto verni fanovi lika Rosa Gelara veruju da je Švimeru naprosto bilo suđeno da zaigra u "Američkoj krimi priči".Naime, na društvenoj mreži Tviter pojavila se objava koja pojašnjava ovu teoriju. Kada su Ros i Rejčel prvi put raskinuli, Čendler je pokušao da odvrati Rosa od pokušaja da ode u stan preko puta i traži upravo - đus, jer "ljudima treba đus".

S druge strane, to kako on izgovara ovu reč, očarao je mnoge širom sveta.

Story.rs Nikada ih nismo videli ovako zaljubljene: Jednim nežnim zagrljajem Aca Lukas je pokazao Sonji koliko je voli (FOTO) Oni prete da Bikoviću ukradu tron: Petorica mladih glumaca zbog kojih devojke u Srbiji gube razum (FOTO, ANKETA) Njihovoj porodici je čak i ovo pošlo za rukom: Neverovatni modni poduhvat Cece, Veljka i Anastasije o kojem svi govore (FOTO) Vrtoglave potpetice za neukrotivi seksepil: Izdanje Jelene Karleuše koje nikoga ne bi ostavilo ravnodušnim (FOTO) Sinoćno izdanje Goge Sekulić izazvalo buru na Instagramu: Evo šta je Olja Karleuša rekla o njenom novom stilu (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track