(FOTO) UNIVERZALNI OTAC: Van Damov sin je napunio 21. godinu, a još je veći zavodnik od svog oca

Koji si ti ćale!

(FOTO) UNIVERZALNI OTAC: Van Damov sin je napunio 21. godinu, a još je veći zavodnik od svog oca

Pop kultura -

Junak akcionih filmova Žan-Klod van Dam čestitao je rođendan sinu iz jednog od pet brakova u kojima je bio.

Ljubavni život jednog od najpopularnijih glumaca osamdesetih i devedesetih godina bio je i više nego buran. Ženio se čak pet puta sa četiri različite žene i iz tih brakova ima troje dece. Sa sadašnjom suprugom Gledis Portugis dva puta je stajao na „ludi kamen” i imaju dvoje dece - Kristofera (29) i Bjanku (26).

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Belgijski glumac se oženio američkom koleginicom Darsi Lapjer 1995. godine, a brak je potrajao tek do novembra 1997. Njih dvoje su roditelji sina Nikolasa koji je danas proslavio 21. rođendan. Zvezda filmova „Univerzalni vojnik”, „Ulični borac”, „Krvavi sport”, kao i mnogih drugih, iz tog razloga se oglasio na Instagramu.

"Srećan 21. rođendan mom sinu Niku", napisao je Van Dam na toj društvenoj mreži.

Slavni glumac je u ranijim intervjuima pričao kako mu Darsi ne dozvoljava da viđa njihovog sina, ali su u poslednjih nekoliko godina uspostavili normalan odnos. Belgijanac je pre četiri godine priznao da je imao aferu sa Kajli Minog 1994. godine na Tajlandu tokom snimanja filma „Ulični borac”, iako je u to vreme bio u braku sa Darsi Lapjer.

"Da. Ok. Da, da, da. To se desilo. Bio sam na Tajlandu i imali smo aferu. Sladak poljubac, predivno vođenje ljubavi. Bio bih nenormalan da sam propustio tu priliku, ona je tako divna i bila je svaki dan ispred mene sa prelepim osmehom, simpatična i veoma šarmantna. Poznavao sam Tajland veoma dobro, tako da sam joj pokazao moj Tajland. Ona je sjajna dama", priznao je Van Dam 2012. godine.

(24sata/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track