I MI ANĐU ZA BITKU IMAMO: Svuda u svetu niču dvojnice Anđeline Džoli, a ovo su 7 najsličnijih
Foto: Profimedia

Kao jaje jajetu

I MI ANĐU ZA BITKU IMAMO: Svuda u svetu niču dvojnice Anđeline Džoli, a ovo su 7 najsličnijih

Pop kultura -

Nekima od njih je majka priroda dala da liče na holivudsku glumicu, a drugima maćeha- plastična hirurgija.

1. Asolj Vasiljeva

Asolj je prelepa voditeljka koja radi u svom rodnom gradu Tveru na televiziji i supruga je ruskog repera ST-ja. "Kada se pogledam u ogledalo ne vidim Anđelinu Džoli. Vidim sličnost sa mojom majkom ili bakom, ali definitivno ne sa Džolijevom", izjavila je.

2. Mara Tejgen

Na prvi pogled Maru Tejgen biste lako pomešali s Anđelinom Džoli, ali ona je mlađa i lepša verzija glumice. Ova prelepa brineta vam je možda poznata iz videa iza kojeg stoji Kajli Džener, a u kom reklamira kozmetiku. Ova 21-godišnjakinja je potpisala ugovor sa agencijom "Wilhelmina International", bavi se modelingom od 2013. a u vezi je sa zgodnim sportistom NHL lige Evanderom Kejnom.

3. Čelzi Mar

Zovu je "škotska bliznakinja Džolijeve". Čelzi ima 25 godina i menadžerka je u jednoj kompaniji koja se bavi naftom i gasom.

"Stavljala sam filere u usne, ne da bih izgledala kao neko drugi već jer sam želela punije usne kao i sve druge žene koje su to uradile. Operisala sam nos pre nekoliko godina, ali to nije bio kozmetički zahvat. Kada sam bila dete slomila sam nos i od tada je bilo komplikacija, koje osećam i danas. Na kraju sam povećala grudi, ali to nisam uradila da bih ličila na nekog nego zato što pre nisam imala ništa i godinama sam bila nesigurna zbog toga".

Nisam punila ni A korpu, a čak je i hirurg rekao da su to najmanje grudi koje je video. Povećala sam ih na B/C korpu. Trebalo mi je samo toliko da popunim brushalter i osećam se ženstvenije u majicama i bikiniju - rekla je Čelzi.

4. Tifani Klaus

Tifani je majka dvoje dece, studirala je istoriju uemtnosti, istoriju i psihologiju i svira gitaru. Ušla je u svet zabave 2005. kada ju je otkrila Tajra Benks. Putuje svetom radeći kao imitatorka Anđeline Džoli.

5. Veronika Blek

Veronika ima 28 godina i iz Vankuvera je. Zbog svoje sličnosti sa Anđelinom, muškarci se u njenom prisustvu unervoze. Radi kao model.

"Nemam dečka već godinu dana i volela bih da upoznam nekog posebnog. Sviđaju mi se stariji muškarci kao što je Bred Pit. Iskreno, mislim da me se muškarci plaše. Možda ih plaši moj izgled. Ponekada se stvarno unervoze i počnu da drhte dok pričam s njima, što je čudno jer sam ja fina osoba i definitivno nemaju čega da se plaše. Samo čudaci pokušavaju i pričaju sa mnom, i jako su nepristojni i agresivni kada ih odbijem. Nijedan normalan muškarac ne prilazi a ja sam previše stidljiva da im priđem", rekla je.

6. Marija Lazić

Srpsku voditeljku Mariju Lazić već dugo upoređuju s Anđelinom. Verila se na Ajfelovom tornju kada joj je dugogodišnji dečko poklonio prsten sa 33 dijamnta, koliko ona ima godina i tako je zaprosio.

7. Besima Mešić

Pre nekoliko godina pojavila se Besima Mešić (35) iz Živinica u Bosni koja je bila opsednuta slavnom holivudskom glumicom. Uradila je brojne plastične operacije kako bi izgledala baš kao glumica. Sa 19 godina uradila je prvu operaciju, tačnije povećanje grudi. Iako je do sada uradila na desetine operacija, ne planira da prestane da odlazi pod nož. Na ramenu desne ruke ima identičnu tetovažu kao i Anđelina.

(24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track