TEORIJA ZAVERE: Monika šmrkala kokain, a Džoi pušio džoint
Foto: Printscreen

Likovi iz „Prijatelja“ se drogirali

TEORIJA ZAVERE: Monika šmrkala kokain, a Džoi pušio džoint

Pop kultura -

Obožavaoci tvrde da je najbolja kuvarica u seriji drastično smršala jer je bila zavisna od kokaina, a da je blentavi Tribijani uvek bio gladan jer je pušio marihuanu

Monika i Džoi iz serije „Prijatelji“, iliti Kortni Koks i Met Leblank, bili su zavisni od droge!Šokantnu informaciju o junacima jedne od najgledanijih serija svih vremena objavio je jedan američki sajt, a teoriju je postavila vatrena obožavateljka, koja je pažljivo odgledala svih deset sezona sitkoma i zaključila da su Monika i Džoi zapravo bili uživaoci droga. Ona za Moniku kaže da je bila navučena na kokain, a tu tvrdnju je obrazložila činjenicom da je ona po zanimanju kuvarica, a za kuvare važi pravilo da su zavisnici od opijata zbog previše stresa na poslu! Dodaje da je kokain zaslužan za to što se Monika rešila velikog viška kilograma i da je upravo zahvaljujući njemu uvek tako energična i zgodna.- Kuvari u Njujorku mogu da zarade i do 100 dolara za sat, a Monika živi u stanu koji joj je ostavila baka i ima cimerku Rejčel, s kojom deli troškove, a na odeću ne troši mnogo. Pa, gde joj onda nestaje sav taj novac?! - piše obožavateljka, tvrdeći da Monika novac čuva za kupovinu kokaina.

Za Džoija ima sličnu teoriju:- Džoi stalno jede i neprestano je gladan jer puši travu. Važi za najglupljeg člana ove šestorke, a to je zbog prevelike količine marihuane. Jasno je da trava uništava sive ćelije, zbog toga Džoi teško učestvuje u razgovorima i stalno mu se spava!„Prijatelji“ su se snimali punih deset godina, a serija je dostigla toliku popularnost da su glavni glumci u poslednjoj sezoni dobijali milion dolara po epizodi!

Izvukao seČENDLER SE LEČIOZa razliku od Monike i Džoija, Čendler (Metju Peri) je u stvarnom životu imao problem s opijatima.- Uzimao sam ilegalne supstance i voleo sam da pijem. Dugo sam to krio od kolega sa seta - rekao je Peri i dodao da ne može da se seti tri godine snimanja serije jer je bio van sebe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track