(FOTO) TEŽAK ŽIVOT BRITANSKE GLUMICE: Muž mi UMIRE! Živimo svaki dan kao da je poslednji!
Foto: Printskrin/Fejsbuk

tužna priča

(FOTO) TEŽAK ŽIVOT BRITANSKE GLUMICE: Muž mi UMIRE! Živimo svaki dan kao da je poslednji!

Pop kultura -

Holi Metjus, britanska glumica prolazi kroz veoma težak period. Njen suprug, Ros, ima tumor na mozgu, a glumica je odlučila da na život što pozitivnije kako bi njen suprug ostatak života živeo u sreći.

"Ros je moja ljubav na prvi pogled. Bukvalno sam nakon prvog zajedničkog jutra želela da se preselim kod njega. Tri godine kasnije smo dobili ćerku Bruk i venčali se kada je imala 11 meseci. Želeli smo da to uradimo za našu dušu. Kumove smo našli u samoj opštini. Ja sam obukla beli duks, a on stari očev dres", započela je Metjus priču o svom bolu.

Otkrila je kako je došlo do kobnog saznanja.

"Nakon što smo 2013. godine dobili drugu ćerku Teksas, kreću Rosove glavobolje, nagle promene raspoloženja i čest osećaj umora i malaksalosti. Lekari mu daju antidepresive. Krajem godine mu daju lekove za migrenu, ali mu glava ne prolazi, međutim lekari ne preduzimaju ništa, nego nastavljaju da mu daju analgetike. Jednog jutra se probudio u agoniji i nije mogao da održi ravnotežu i počeo je da povraća.

Hitna pomoć ga je odvezla i ustanovili su da ima tumor. Nakon nedelju dana je bio na petočasovnoj operaciju. Hirurzi su uklonili veći deo tumora. Dve nedelje kasnije smo saznali da je bio maligni. Bilo je 50 odsto šansi da će preživeti još pet godina. Imala sam sreću da nam je okruženje dalo veliku podršku. Ljudi tada obično imaju potrebu da nude sažanjenje, a meni je bila potrebna snaga".

Holi ističe da je uprkos svemu uspela da izvuče ono najbolje od života.

"Naš život nije tragičan i Ros nije žrtva. Na bolest gledamo kao na stvar koja nam je dala važnu lekciju i naučila nas da više cenimo život. Rosov tumor je jedno vreme bio stabilan, ali je počeo da se širi. On je na redovnim pregledima i terapijama, ali sada više niko ne zna šta će dešavati. Zato mi živimo svaki dan kao poslednji. Kako ću im reći da tate više nema? One ga obožavaju. Stalno se zabavljaju. Umesto toga da razmišljam šta ću kad Rosa više ne bude, odlučila sam da nam svaki trenutak bude za pamćenje. Naučila sam šta je sreća", kaže glumica.

(dailymail.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track