ZASTUPNIK TRIFUNOVIĆA: Sergej nije nasrnuo na Voju Brajovića
Foto: Damir Dervisagic

Goran Draganić se oglasio

ZASTUPNIK TRIFUNOVIĆA: Sergej nije nasrnuo na Voju Brajovića

Pop kultura -


Apsolutno su neistinite informacije objavljene u dnevnom listu „Kurir" br. 723 od dana 09.02.2016. godine, na naslovnoj strani pod naslovom „Glumački obračun. Trifunović nasrnuo na Brajovića!“ i u novinskom tekstu u rubrici „Stars“ na stranama 20. i 21. ovog dnevnog lista pod naslovom „Bruka. Glumac se sukobio sa starijim kolegom“ i „Trifunović hteo da bije Brajovića“.

Navedeni naslovi i sadržaj teksta su uz očiglednu povredu odredaba Zakona o javnom informisanju i medijima te osnovnog načela novinarske pažnje napisani na osnovu izmišljenog događaja koji se u stvarnosti nikada nije desio.

Dramski umetnik Sergej Trifunović nikada nije nasrnuo na svog uvaženog kolegu Vojislava Brajovića, nije „hteo da ga bije“, nije „krenuo da se fizički obračuna s njim“, niti je „incident sprečio Dušan Kovačević, direktor Zvezdara teatra“.

Sergej Trifunović nikada u svom životu nije imao bilo kakvu sličnu incidentnu situaciju kao što je ova opisana u spornom tekstu. Zahtevamo da ubuduće pre objavljivanja ovakvih krajnje grubih dezinformacija koje se tiču Sergeja Trifunovića, sa dužnom pažnjom, kako Zakon o javnom informisanju i medijima i propisuje, proverite verodostojnost i istinitost informacija koje se objavljuju u Vašem javnom glasilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track