HOLIVUDSKE ZVEZDE NISU NEUSTRAŠIVE: One se plaše čak i svoje senke!
Foto: Profimedia I Rojters

Fobije

HOLIVUDSKE ZVEZDE NISU NEUSTRAŠIVE: One se plaše čak i svoje senke!

Pop kultura -

Iako u filmovima i spotovima deluju neustrašivo, i poznate dame imaju Ahilovu petu!

Holivudske zvezde se plaše neobičnih stvari, pa se tako Barbra Strajsend užasava stranaca, dok se Karmen Elektra pribojava ni manje ni više nego vode! Britni Spirs se ježi kad vidi guštera, Dženifer Aniston se plaši letenja, a Meril Strip helikoptera. Kim Bejsinger se užasava otvorenog prostora, a Madona grmljavine. Kejti Peri se boji mraka, a u jednoj emisiji je priznala da spava sa upaljenim svetlom!Skarlet Johanson: Ptice su čudovištaSkarlet se plaši bubašvaba, ali i ptica. Glumica kaže kako su joj ptice „veoma čudne“.- Mrzim kad čujem lepetanje krilima, tada počnem da vrištim - rekla je ona.

Pamela Anderson: Sklonite ogledala!Čuvarka plaže pati od spektorfobije. Plejboj zečica se užasava ogledala i svog odraza u njima!

Opra Vinfri: Bacite žvaku!Ima čudnu fobiju - od žvakanja žvake! Voditeljka mrzi kad neko u studiju žvaće žvaku, pa od zaposlenih traži da ih ispljunu. Kaže da ima traumu iz detinjstva jer je njena baka lepila žvake po celoj kući.

Megan Foks: Beži od - papira!Jedna od najlepših holivudskih glumica plaši se - papira. Ova lepotica, kad čita neki scenario, pored sebe obavezno drži kofu s vodom u koju umače prste pri listanju stranica.

Nikol Kidman: Leptiri su strašniHolivudska diva se plaši leptira. Ona je pokušala da reši ovaj problem tako što je ušla u kavez pun insekata, ali to nije upalilo. Riđokosa glumica za leptire kaže da su užasna stvorenja sa šarenim krilima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track