NISU KLONULE U NAJTEŽOJ BICI: Izdrži, Brenda! Mi smo pobedile rak, uspećeš i ti!
Foto: Reuters

Heroji

NISU KLONULE U NAJTEŽOJ BICI: Izdrži, Brenda! Mi smo pobedile rak, uspećeš i ti!

Pop kultura -

Glumica Šanen Doerti, najpoznatija po ulozi Brende u seriji „Beverli Hils“, nedavno je prvi put gostovala u jednoj emisiji otkako je saznala da boluje od raka dojke.

Ona je otvorila dušu u šouu Čelsi Hendler, gde je otkrila da ju je bolest s kojom se bori već više od godinu dana promenila.- Sve ovo vreme mislila sam da sam hrabra, ali zapravo sam se krila. Ima dana kada zaista mislim da neću uspeti, ali pokušavam da ostanem snažna. Čini mi se da sam postala druga žena. Nekad pogledam u supruga i pomislim: „Jako mi je žao, frajeru“. Rak me je naučio da budem skromna - rekla je glumica, koja ima podršku koleginica koje su pobedile ovu opaku bolest.One joj daju snagu da izdrži u toj borbi, a Kurir Stars vam predstavlja neke od zvezda Holivuda koje su dobile životnu bitku.

Kajli Minog

Kajli Minog je otkrila bolest tek nakon ponovljenog testiranja. Usledila je hemoterapija i terapija zračenjem. Od tada insistira na tome da žena treba uvek da veruje instinktima, čak i kada joj doktori govore suprotno.

Sintija NiksonSintiji Nikson rak dojke otkriven je 2006. tokom rutinskog pregleda. Zahvaljujući lampektomiji i terapiji zračenjem, iz ove borbe izašla je kao pobednik. Ona je tek tada progovorila o svemu kroz šta je prošla.

Šeril KrouŠeril Krou otkriven je rak dojke 2006. Ona je odmah otkazala turneju i otišla na operaciju, nakon koje je usledila sedmonedeljna terapija koja je uključivala zračenje, akupunkturu i čajeve. Nije išla na hemoterapiju.

Olivija Njutn DžonOliviji Njutn Džon rak dojke otkriven je 1992. Nakon operacije i hemoterapije otišla je u Australiju kako bi se oporavila. Ona je odlučila da javno progovori o bolesti kako bi pokazala da rak može da se pobedi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track