PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVLJIVANJE KOMPOZICIJA NA „UNFEST-U 2016“
Foto: Promo

PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVLJIVANJE KOMPOZICIJA NA „UNFEST-U 2016“

Pop kultura -

Programski savet Akustičarskog festivala mladih „UNFEST“ produžio je rok za prijavu takmičarskih kompozicija za učešće na “UNFEST 2016“ do 28.novembra 2016.god.

Uz prijavu, potrebno je poslati i kompoziciju u mp3 formatu, kao i tekst pesme.

Prijave se šalju na adresu: konkurs@unfest.info

Selektor festivala odabraće 6 do 8 finalista koji će nastupiti na finalu UNFEST-a u „STUDIJU M“ u Novom Sadu, 8.decembra 2016.god. Informacije o festivalu možete naći na oficijelnom sajtu festivala: www.unfest.info, a tekst konkursa i online prijavu na: http://unfest.info/konkurs/

Milan Đurdjević, kompozitor i frontmen grupe „NEVERNE BEBE“ koji je izabran za selektora ovogodisnjeg UNFESTA očekuje da i treći UNFEST bude organizovan na visokom nivou, a očekuje veliki broj kvalitetnih kompozicija:

- U pitanju je festival koji promoviše omladinsko stvaralaštvo. Ovo je treći UNFEST po redu i dosadašnja dva su u potpunosti opravdala očekivanja. Svake godine se prijavljuje veliki broj mladih umetnika, tako da je i ove godine već stiglo dosta prijava. S obzirom da je finale pomereno za decembar, Programski savet je odlučio da produži i rok za prijavu, jer je interes festivala da dobije što više kvalitetnijih kompozicija. Među pristiglim prijavama već ima dosta interesantnih radova a želja nam je da svim mladim i kreativnim autorima pružimo šansu da se pokažu. Šest do osam bendova koji posalju najkvalitetnije radove, imaće svoje mesto na finalu III UNFEST-a i nastupiće u sklopu završne manifestacije u Novom Sadu-rekao je Milan Đurđević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track