NEMAM TREMU: Dunja Jeličić nas predstavlja na Dečjoj pesmi Evrovizije
Foto: Printskrin

Sigurna u sebe

NEMAM TREMU: Dunja Jeličić nas predstavlja na Dečjoj pesmi Evrovizije

Pop kultura -

Devojčica koju je javnost upoznala tokom prethodne sezone takmičenja "Pinkove zvezdice" predstavnica je Srbije na Dečjoj pesmi Evrovizije, koja se 20. novembra održava na Malti.

Dunja Jeličić će pevati pesmu "U la la la", koja govori o jednakosti dece iz celog sveta. Numeru je komponovao Vladimir Grajić, a tekst je napisala Leontina Vukomanović, ali uz veliku Dunjinu pomoć.

"Morala sam da budem koncentrisana, ali svi su se trudili da mi, pre svega, bude zabavno i da uživam u svemu. Ne nadam se pobedi, ali sve je moguće. Koreograf Milica Cerović mnogo mi je pomogla oko plesne tačke, koja nije preteška i super je za mene. Leontina je bila tu za pevački deo i mnogo sam zahvalna svima što sam dobila ovu priliku."

Dunja odlično vlada scenom, jer nastupa od najranijeg detinjstva, tako da tremu pred nastup nema. Osim roditelja i sestre, njen vetar u leđa su i profesori, kojima je zahvalna na maksimalnoj podršci.

"Naravno, tu su i drugari iz škole. Oni mi drže palčeve i, kao i ja, nadaju se najboljem. Meni je sve to što se trenutno dešava zabavno. Ne umara me. Volim da pevam. Volim kameru, slikanje, probe", kaže Dunja, koja je za kraj otkrila da će jednog dana sigurno biti pevačica.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track