(FOTO) OPAMETIO SE: Deset godina mlađem sebi bih rekao da treba je..no da umukne
Foto: Profimedia

Nekada pobesneli Mel

(FOTO) OPAMETIO SE: Deset godina mlađem sebi bih rekao da treba je..no da umukne

Pop kultura -

Mel Gibson je uspeo da se vrati u Holivud na velika vrata filmom "Greben spasa" koji je osvojio publiku i kritiku, a trudi se da se poboljša i na privatnom planu.

"Niko nije savršen, pa tako i ja često napravim neku glupost kao roditelj", kaže 60-godišnji glumac i reditelj Mel Gibson. On je izjavio da mu očinstvo ne ide, ali i da se trudi.

"Pre sam bio još gori, ali u poslednje dve godine sam se stvarno trudio oko dece", kaže Gibson, koji inače otac osmoro dece koju ima iz dva braka. Sa Robin Mur ima 36-godišnju ćerku Hanu, 34-godišnje sinove Kristijana i Edvejda, Vilijama (31), Luisa (28), Milu (26) i Tomasa (17), dok sa Oksanom Grigorjevom (46) ima ćerku Lusi (7).

Mel i Rozalind, Profimedia
Mel i Rozalind, Profimedia

Sa znatno mlađom devojkom Rozalindom Ros čeka svoje deveto dete. Gibson je u poslednje vreme progovorio o svojim greškama i kontroverznim incidentima koji su ga načinili "crnom ovcom" Holivuda.

"Deset godina mlađem sebi bih samo rekao: "Samo je..no umukni", priznao je u šou Stvena Kolbera.

Glumac je 2006. priveden zbog vožnje u pijanom stanju prilikom čega je snimljen kako urla antisemitske uvrede, a nešto kasnije je na internet procureo telefonski snimak u komj svojoj bivšoj devojci Oksani preti nasilnom smrću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track