(FOTO) NORT JE UPRAVO POSTALO NORMALNO IME: Novi član porodice Kardašijan već predmet podsmeha!
Foto: Profimedia

JADNO DETE!

(FOTO) NORT JE UPRAVO POSTALO NORMALNO IME: Novi član porodice Kardašijan već predmet podsmeha!

Pop kultura -

Iako je tek juče došla na svet, ćerkica Roberta Kardašijana je izvrgnuta ruglu na internetu, a razlog je njeno neobično ime.

Robert, jedini muškarac u najpoznatijoj porodici na svetu, i njegova verenica Blek Čajna postali su roditelji, ali to nije najzanimljiviji deo ove vesti, piše Story.rs.

Svet je dobio još jednu damu s prezimenom Kardašijan, a mlađi brat slavnih sestara postao je otac. I njegova draga, inače bivša striptizeta, dobili su juče ćerkicu, koja je rođena carskim rezom oko devet sati izjutra. To je Robovo prvo dete, dok Blek Čajna već ima sina Kinga Kaira iz ljubavi s reperom Tajgom, koji je, inače, trenutno u vezi s Robertovom polusestrom Kajli Džener.

Gledaoci rijalitija slavnog para su, inače, mogli da prate porođaj uživo, a na internetu su se pojavile i prve fotografije ove devojčice.

Međutim, to nije ono o čemu ceo svet bruji - korisnicima društvenih mreža je daleko interesantnije ime koje su Robert i Blek Čajna odabrali za svoju devojčicu, a koje je sinoć bilo jedna od pet glavnih tema na društvenoj mreži Tviter!

Naime, Robert i Blek Čajna su ćerkicu nazvali - Drim (engl. san)!

Mnogima je ovo izuzetno smešno i banalno jer u kombinaciji s prezimenom zvuči kao "Kardašijan iz snova". Pojedini koji su primetili da ostatak klana Kardašijan-Džener ne simpatiše Blek Čajnu istakli su da je ova beba sve ono što Kajli Džener sanja da bude: tamnoputa i ima prezime Kardašijan.

Ima i onih koji kažu da je Robova ćerka tako nazvana jer je ona "Kardašijan iz snova", zbog činjenice da je tamnoputa, a njene tetke su poznate po tome što su u vezama uglavnom s Afroamerikancima. A to je samo deo urnebesnih komentara zbog ovako neobičnog odabira imena! Ovo su samo neke od najzanimljivijih reakcija na ovu vest.

Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:

KRATKO, ALI VELIČANSTVENO: Evo šta znači ime koje su za svoju bebu odabrali Nikolija i Relja

ČIK PRESTANITE DA GLEDATE NJENE FOTKE: Ova beba je od mame i bake nasledila nešto o čemu danas priča ceo svet! (FOTO)

MISLIO JE DA ĆE ISPASTI SEKSEPILNO, A SVI MU SE SMEJU: Fotografija zbog koje je Kristijano Ronaldo tema dana na Tviteru (FOTO)

IZAZVAO SIMPATIJE OBOŽAVALACA: Aca Lukas na Tviteru prati samo jednu osobu, pogađate li koga? (FOTO)

10 zvezda iza čijih imena vrebaju VIRUSI: Ukoliko njih budete guglali, možda ćete uskoro spremati novac za novi telefon (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track