ZAVODI U MAJAMIJU: Seksi Andreja Pejić u bikiniju
Foto: Profimedia

Vruće

ZAVODI U MAJAMIJU: Seksi Andreja Pejić u bikiniju

Pop kultura -

Manekenka je na Floridi zbog festivala umetnosti, ali paparaci su joj uvek za petama i čekaju trenutak da se skine. Za njih je umetnost kada to uradi na plaži

Transrodni model Andreja Pejić (24) izaziva istu pažnju kao i pre promene pola! Dovoljno je da lepa Andreja, nekada Andrej, dođe na plažu i pokaže zategnuto telo u malenom bikiniju pa da svi svetski mediji to prenesu kao jednu od glavnih vesti na svojim estradnim stranama.Art BaselAndreja u Majamiju boravi prvenstveno zbog festivala Art Basel, svojevrsnog sajma umetnosti koji se svake godine održava u tom gradu i Hongkongu. Preko 200 galerija postavljeno je širom grada, a lepa Andreja je pauzu u obilasku umetničkih izložbi iskoristila da s prijateljicom ode na plažu i malo se rashladi. Naravno, paparaci su joj bili za petama, i dalje oduševljeni njenom transformacijom, dugim nogama, ravnim stomakom i plavom kosom!

Modna ikona iz Tuzle

Pejićeva je rođena kao Andrej u Tuzli. Kada je počeo rat u Jugoslaviji, s majkom i bratom se seli u Australiju. Oduvek je znao da je drugačiji, šminkao se, pustio kosu i oblačio se kao devojka, pa su ga primetili modni agenti. Na pistama je do pre dve godine nosio ženske modele kao muškarac, bio je inspiracija Žan-Pol Gotjeu, a u julu 2014. izvršena mu je operacija promene pola. Tada je postao Andreja.
Uživa na plaži... Andreja Pejić s prijateljicom
Uživa na plaži... Andreja Pejić s prijateljicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track