(FOTO) ONI SU STALI NA LUDI KAMEN: Najlepša holivudska venčanja koja su obeležila 2016. godinu
Foto: Profimedia

Zakleli se na večnu ljubav

(FOTO) ONI SU STALI NA LUDI KAMEN: Najlepša holivudska venčanja koja su obeležila 2016. godinu

Pop kultura -

Godinu za nama obeležila su brojna venčanja stranih zvezda. Neki su organizovali intimne proslave, dok su se drugi odlučili za gala veselje.

Pevač Ni Jo u februaru 2016. godine oženio je dugogodišnju devojku Kristal Reni. Ceremonija je obavljena u Los Ađelesu, a mesec dana posle svadbe postali su roditelji.

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort su se pomirli početkom 2016.gdine, potom obnovili veridbu, a šuška se da su se venčali u tajnosti na jednoj plaži u glumčevoj rodnoj Australiji. Par nije demantovao priču, pa tako mnogi veruju da su zaista u braku.

Holivudska glumic Margot Robi udala se u decembru za svog izabranika Toma Ekrelija na tajnoj ceremoniji za koju su mediji saznali dan posle venčanja kada je brat njenog supruga objavio fotografije na Instagramu.

Sijara se u julu u Vašingtonu udala za američkog ragbistu Rasela Vilsona, a ceremoniju je priređena nekoliko dana kasnije u dvorcu u Velikoj Britaniji. Sve je bilo idilično.

Glumica Eva Longorija, poznata po ulozi u hit seriji "Očajne domaćice", i vlasnik "Televise" Antonio Baston venčali su se u maju u Meksiku. Pred 200 zvanica, glumica je po treći put izgovorila sudbonosno "da".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track