DŽEK NIKOLSON, ROBERT REDFORD, MORGAN FRIMEN: Šta je zajedničko ovim zvezdama?
Foto: Profimedia

Supergeneracija

DŽEK NIKOLSON, ROBERT REDFORD, MORGAN FRIMEN: Šta je zajedničko ovim zvezdama?

Pop kultura -

Nova godina biće posebna za fantastičnu generaciju rođene 1937! Lista holivudskih ikona koje će ove godine napuniti 80. godina je impozantna. Gotovo da nema nikog ko neće prepoznati jednog od junaka filmova koji su obeležili naše živote.

Zamislite da ste na nekom od ovih proslava 80. rođendana: Dastin Hofman, Džek Nikolson, Voren Biti, Robert Redford, Morgan Frimen, Džejn Fonda, Entoni Hopkinsm Ridli Skot...

Upravo su Džejn Fonda (rođendan joj je 21. decembra) i Robert Redford (18. avgust) glavni protagonisti novog filma "Naše duše noću".

Svoj veliki povratak na filmsko platno ostvariće i Voren Biti (rođen 30. marta) i to posle 18 godina pauze, u ostvarenju Hauarda Hjuza. U seriji "Doktori" ove godine u 80. godini biće aktivan i Dastin Hofman (8. avgust).

Ne trreba zaboraviti ni Morgana Frimana koga u godini kad puni 80 (1. jun) očekuje urnebesna komedija Nesumnjivo osumnjičeni, u kojoj će igrati s Majklom Kejnom i Alanom Arkinom.

Maj mesec rezervisan je za premijeru novog filma Ridlija Skota (puni 80 godina 30. novembra) u kom neće biti Džeka Nikolsona, koji već sedam godina ne snima filmove, ali će zato i sa 80 godina (rođendan mu je 22, aprila) biti pored terena svojih Los Anđeles Lejkersa, čije košarkaške utakmice ne propušta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track