POZNATA GLUMICA U DEPRESIJI: Dadilji je ispalo moje dete, NAPUKLA MU JE LOBANJA!
Foto: Printskrin/Instagram

Potresla se

POZNATA GLUMICA U DEPRESIJI: Dadilji je ispalo moje dete, NAPUKLA MU JE LOBANJA!

Pop kultura -

Eva Amur Martino otkrila je detalje nesreće koju je izazvala njena dadilja. Popularna glumica sa suprugom Kajlom Martinom ima dvoje dece, ćerku Marlon Mea i tromesečnog sina Majora Džejmsa.

"Nekoliko dana posle Dana zahvalnosti, naša dadilja je zaspala sa Majorem u naručju. Major je iskliznuo, pao i razbio glavu na drvenom podu" napisala je Eva na svom blogu.

"Kajl i ja smo spavali u drugoj sobi. Probudio nas je zvuk udarca glave o pod i onda histeričan vrisak", nastavila je glumica koja je sa suprugom odvezla sina u bolnicu. Majoru je napukla lubanja i imao je unutrašnje krvarenje mozga.

"U bolnici sam provela dva dana. Nikada nisam bila nervoznija, bilo je traumatično", kazala je Eva.

Dobra vest je što se Major brzo oporavio, a nesreća nije ostavila nikakve posledice. Tešku priču odlučila je objavi na blogu kako bi pokušala da se reši razarajužeg osećaja krivice.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

"Plakala sam danima, svima sam govorila da sam ja kriva. Dadilju su mi preporučili, a dogodila joj se ljudska greška", piše glumica

"Znala sam da će mi govoriti da sam sama kriva jer se dadilja brinula za moje dete, a ne ja, da sam zaslužila to što se dogodilo", piše Eva koje je nakon nesreće pala u tešku depresiju. Dadilji je oprostila, ali joj je odmah dala otkaz.

"Više nikome ne želim poveriti dete, osim sebi samoj. I dalje imam traume. Kad ga usred noći čujem da plaće, srce mi krene brzo da mi kuca i krenu mi suze jer se prisetim svega što se dogodilo", otkriva.Glumica, koja se pojavljivala u popularnim TV serijama poput ''Kako sam upoznao vašu majku'' i ''Nova devojka'', osećala je dugo i mučninu te je skroz izgubila apetit. Vremenom je naučila kako sama sebi da oprostiti i potpuno se posvetiti majčinstvu.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja