NAJELI SE, PA TRAČARILI: Srpski glumci na dodeli Zlatnog globusa
Foto: Instagram

Dodela nagrada

NAJELI SE, PA TRAČARILI: Srpski glumci na dodeli Zlatnog globusa

Pop kultura -

Nina Seničar se družila sa zvezdom serije „Zapadni svet“, a Stefan Kapičić sa suprugom Rajana Renoldsa, s kojim je glumio u „Dedpulu“

Među svetskim facama na dodeli Zlatnog globusa bili su i naši glumci Nina Seničar i Stefan Kapičić. Da njihov dolazak na ovu glamuroznu manifestaciju ne bi prošao nezapaženo, pobrinuli su se tako što su pozirali s holivudskim zvezdama.Njih dvoje su se, svako na svom Instagram profilu, pohvalili da su prisustvovali dodeli prestižnih nagrada. Nina je pravo s odmora u Meksiku zapucala u Ameriku, pa je na ovoj manifestaciji pokazala preplanuo ten, koji još više došao do izražaja u dugoj, uskoj svetloplavoj haljini. Ona je iskoristila priliku da se fotogafiše s glumcem Aleksanderom Rejtom, poznatom po ulogama u hit serijama „Zapadni svet“ i „Narandžasta je nova crna“.

- Ja hranu shvatam ozbiljno, čak i na Zlatnom globusu. Hoćeš griz, Aleksandere? - našalila se Nina i tagovala kolegu, ali joj on nije odgovorio.Zapravo, iako su se upoznali, on nju ne prati na ovoj društvenoj mreži, ali su zato usledili komentari njenih pratilaca, koji su joj čestitali što se pojavila na ovom događaju. Crvenim tepihom prošetao se i Stefan Kapičić s devojkom Ivanom Horvat. Njih dvoje iskoristili su priliku da se slikaju s holivudskom „tračarom“ Blejk Lajvli, suprugom Rajana Renoldsa, s kojim je Kapičić igrao u filmu „Dedpul“.

- S prelepom i fantastičnom Blejk - napisao je Stefan.Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track