Najnovije vesti

GORAN JEVTIĆ NAPAO NOVINARKU: Podivljao zbog pitanja o obljubi maloletnika
Foto: Printscreen

Sramota glumca

GORAN JEVTIĆ NAPAO NOVINARKU: Podivljao zbog pitanja o obljubi maloletnika

Pop kultura

Goran Jevtić brutalno je izvređao novinarku „Ekskluziva“ jer mu se nije dopalo pitanje o procesu koji se vodi protiv njega zbog optužbi da je obljubio maloletnika.

Intervju je rađen u pozorištu nakon glumčeve predstave. Jevtić je ljubazno odgovarao na pitanja o komadu, a čim je novinarka prešla na temu iz njegovog privatnog života, pobesneo je. Iznerviralo ga je pitanje dokle je stigao sudski proces koji se vodi u Somboru, pa je odgurnuo mikrofon, prekinuo intervju i drsko zahtevao da pregleda snimak.- Stop! Gasi da vidim šta ste izvukli - odbrusio je Goran i nekontrolisano počeo da se šeta između stolica.- Zovi obezbeđenje, hoću da vidim snimak! - zapovedao je Jevtić, a zatim se neljubazno obratio snimatelju.- Ugasi kameru i zovi obezbeđenje. Kakav, bre, sudski postupak, kakve veze vi imate s tim - unosio se Jevtić novinarki u lice i time pokazao koliko je zapravo neprofesionalan.

Podsetimo, glumac je 2014. godine optužen da je u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru izvršio obljubu nad nemoćnim maloletnim L. K. Dečakov otac je nakon tog događaja protiv glumca podneo krivičnu prijavu. Neposredno pre podizanja optužnice tužilaštvo je odbilo Jevtićev predlog da se nagodi, prizna krivicu i uplati 100.000 dinara u humanitarne svrhe. Tužilac smatra da je glumac izvršio nedozvoljene polne radnje.Tinejdžer u svom iskazu tvrdi da se to dogodilo pod prisilom, a Jevtić sve vreme tvrdi da nije uradio ništa loše.

Bonus video:

Autobus se zakucao u Cecinu kuću

Lj. S.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...