ISPLIVALE MRAČNE PORODIČNE TAJNE: Opra Vinfri ne želi da POMOGNE BOLESNOM SIROMAŠNOM ocu
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

ISPLIVALE MRAČNE PORODIČNE TAJNE: Opra Vinfri ne želi da POMOGNE BOLESNOM SIROMAŠNOM ocu

Pop kultura -

Opra Vinfri, jedna od najpoznatijih i najbogatijih voditeljki svih vremena ima svoje mračne porodične tajne. Njen otac Vernon pre desetak godina napisao je knjigu o odnosu sa slavnom ćerkom ''Neizgovorene stvari'' što se njoj nije dopalo i tada im se odnos još više pogoršao.

Oprini roditelji jedva su se poznavali, a ona je do puberteta živela s majkom. Kada je njena majka prestala da se brine o njoj, Opra je nastavila život s ocem s kojim nije preterano komunicirala.

Ubrzo je počela da studira i da gradi karijeru, te je u jednom trenutku otišla svojim putem, a njen otac tvrdi kako ga je ćerka ostavila u siromaštvu, a sada se čuju samo dva puta godišnje - na njegov i njen rođendan.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vremešni Vernon otkrio je da su njegovi najbliži prijatelji preminuli i da je on veoma usamljen. Isto tako, ni njegovo zdravstveno stanje nije najbolje jer je u Korejskom ratu mu je oštećen sluh, a pretrpeo je i moždani udar.

"Opra mu veoma malo pomaže. Živi u lošim uslovima, teško se to može nazvati životom", tvrdi dobro upućen izvor i dodaje kako je Vernon suviše ponosan da bi pričao o svojoj teškoj sudbini.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track