Najnovije vesti

POTRESNA ISPOVEST MIRJANE KARANOVIĆ Htela sam da se OSTVARIM KAO MAJKA ali su došle devedesete i...
Foto: Aleksandar Jovanović

Njeni izbori nisu bili laki

POTRESNA ISPOVEST MIRJANE KARANOVIĆ Htela sam da se OSTVARIM KAO MAJKA ali su došle devedesete i...

Pop kultura
00:00h

Glumica Mirjana Karanović bez zadrške i sa puno emocija otovreno je progovorila o svojim izborima kojii često nisu bili laki ili jednostavni.

Ona je ispričala zašto se nije ostvarila u ulozi majke.

"Kada sam bila mlađa, bila sam uverena da ću imati decu, muža i porodicu, ali život me je odveo na neku drugu stranu. Na tom putu sam otkrivala sebe. Izlazila sam iz okvira onog utvrđenog, predviđenog što bi trebalo da mi se desi u životu. Doživela sam ogromne ljubavi i s tim muškarcima sam želela decu, ali se to nije obestinilo. Rat i devedesete su razbucali moje planove. Potom je sve krenulo u nekom drugom smeru",  objašnjava Mirjana.

"Ne mogu reći da se namerno nisam ostvarila kao majka, to nije bio moj plan. Ipak, svoj kapacitet da nekog volim i vaspitam preusmerila sam na drugačiji način. Nemam decu, ali imam đake, kao i klince u mojoj porodici kojima nisam majka, ali sam im tetka, baka. Prosto ne mislim da je moj život promašen zbog toga što nemam decu. Naprotiv. Ono najbolje u meni se ostvarilo. Tako da sam ipak srećna što živumo u vremenu dde je to pitanje individualne odluke", rekla je između ostalog Mirjana Karanović.

Bonus video

(KURIR TV) NA PREMIJERI FILMA: Saga o tri nevina muškarca koji pokušavaju sve kako bi imali SEKS

Glorija

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...