(FOTO) ZMAJEVA KUGLA: Poznata glumica prodaje kristalno jaje za jačanje vagine!
Foto: Profimedia

Bizarna prodavačica

(FOTO) ZMAJEVA KUGLA: Poznata glumica prodaje kristalno jaje za jačanje vagine!

Pop kultura -

Glumičin lajfestajl portal "Goop" već je poznat po svojim bizarnim savetima o seksu, higijeni i lepoti, ali ovim je iznenadila sve!

Gvinet Paltrou često izaziva podsmeh zbog svojih suludo skupih proizvoda i tretmana koje promoviše na svojoj internet stranici "Goop". U ponudi njene onlajn prodavnice sada se našlo i "mistično kristalno jaje".

"Jaje poboljšava či, orgazme, tonus vaginalnih mišića, hormonsku ravnotežu i ženstvenu energiju", stoji u opisu proizvoda. Iako Gvinet nije otkrila da li je i sama isprobala "čarobno" jaje dugo četiri centimetra , preporučuje ga svim ženama i naplaćuje ga 45 funti, odnosno oko 6.500 dinara po komadu. Cena je, izgleda mnogim ženama bila i više nego prihvatljiva pa se jaje ubrzo rasprodalo.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

"Mističnu" igračku pohvalila je i poznata blogerka Šiva Rouz koja tvrdi da sa njim trenira već sedam godina.

"Rezultati su vidljivi ako se jaje koristi svaki dan u mesecu. Uoči korišćenja, obično imam ritual, pa zapalim sveće i mirisne štapiće", piše Šiva i poručuje ženama da se ne brinu ako im jaje ispadne kada ustanu, jer je to uobičajeno.

Kristalno jaje koristilo se, (kako tvrdi portal) u drevnoj Aziji i bilo je "najčuvanija tajna kineske carske porodice". Glumica na svojoj stranici nudi i vibratore od 24-karatnog zlata vredne više od 15 hiljada dolara.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track