GEJ SCENA U SREMČEVOM REMEK-DELU: Evo ko ZONU ZAMFIROVU sem Maneta LJUBI U USTA
Foto: Printscreen

Šokantno

GEJ SCENA U SREMČEVOM REMEK-DELU: Evo ko ZONU ZAMFIROVU sem Maneta LJUBI U USTA

Pop kultura -

Nastavak filma "Zona Zamfirova" biće prikazan večeras u Centru Sava, a jedna scena će šokirati publiku.

Priča o životu Zone Zamfirove posle udaje za Maneta, a koju u drugom delu filma igra Brankica Sebastijanović, biće pravo iznenađenje za publiku i to zbog jedne scene pred kraj filma!

Reč je o sceni u kojoj se Zone, odnosno Brankica Sebastijanović, ljubi u usta sa drugom devojkom!Jug je rešio da iznenadi publiku i da i u ovakvom filmu ima jednu scenu koja je nesvakidašnja za vreme u koje je smeštena radnja filma. Naime, u jednoj sceni filma publika će imati prilike da vidi Zonu Zamfirovu kako razmenjuje nežnosti sa prijateljicom iz Britanije - priča izvor i otkriva detalj vezan za njihov poljubac.

PALO TEPANJE U ZONI: Milan Vasić se tukao s producentom

"Zonina prijateljica Gena iz Britanije dolazi u Vranje kod Zone gde sa njom provodi godinu dana, jer je njen suprug zbog poslovnih obaveza otputovao u Afriku. Lik prijateljice tumači glumica Marija Stokić kojoj je ovo druga filmska uloga. Gena uživa u Vranju, upoznaje mnogo ljudi i izgleda da ju je ponela južnjačka vrelina. Posle godinu dana boravka u Vranju, Gena mora da se vrati u Britaniju, a na rastanku zbog velike tuge jer napušta Zone koja joj je bila velika podrška, ljubi je u usta", otkriva izvor.

Foto Printsceen
Foto Printsceen

Reditelj filma Jug Radivojević kaže da će ceo film biti interesantan i intrigantan za publiku, ali da ne želi previše da otkriva pre večerašnje beogradske premijere.

"Voleo bih da razgovaramo o filmu, ali tek nakon što ga pogledate. Istina je da ima scena ljubljenja, ali ja ne bih otkrivao o čemu se radi", rekao je Jug Radivojević.

BRANKICA SEBASTIJANOVIĆ: Džaba KARIJERA i ostvarenja, ako nemam sa kim to da PODELIM!

NAJVEĆA TAJNA ZONE ZAMFIROVE: Lane nije hteo ukletu ulogu

(VIDEO) VRATILA SE ZONE POSLE 15 GODINA: Sve što sam shvatila, shvatila sam zato što volim!

Blic/Danijel Rakočević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track