(FOTO) POPULARNI PEVAČ IZGUBIO STARATELJSTVO NAD SINOM: Supruga ga optužila za ZLOSTAVLJANJE
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

(FOTO) POPULARNI PEVAČ IZGUBIO STARATELJSTVO NAD SINOM: Supruga ga optužila za ZLOSTAVLJANJE

Pop kultura -

Pevač Robin Tik izgubio je starateljstvo nad šestogodišnjim sinom, nakon što ga je njegova bivša supruga, glumica Pola Paton, optužila da ih emocionalno zlostavlja. Robin i Pola dugo vode bitku za starateljstvo, a deblji kraj izvući će pevač.

Sudija Višeg suda u Los Anđelesu izdala je privremenu zabranu prilaska protiv Tika, koji će sina Džulijana sada moći da viđa samo u prisustvu treće osobe, a bivšoj supruzi neće smeti ni da priđe. Pola je optužila Tika da ju je zlostavljao dok su bili u braku. Njih dvoje su se razveli u martu 2015.

Pola je pod zakletvom rekla da ju je Robin tokom avionskog leta u aprilu 2013. godine gurnuo na pod i šutnuo, kao i da ju je varao dok su bili u braku ali i da je zavisnik.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zabranu prilaska zatražila je nakon što se Tik pojavio u kući njene majke 19. januara ove godine, kada je odbijao da ode i kada je lupao na vrata zahtevajući da vidi sina, zbog čega je njena majka morala da pozove policiju.Glumica tvrdi da je ovaj incident uplašio i nju i malog Džulijana, dok pevačev advokat kaže da Tik traži puno starateljstvo i da je Pola izmanipulisala njihovog sina. Njihov slučaj ispituje i socijalna služba.

Foto: Beta
Foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track