POSLE MUČNOG RAZVODA: Anđelina Džoli snima film sa usvojenim sinom
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

POSLE MUČNOG RAZVODA: Anđelina Džoli snima film sa usvojenim sinom

Pop kultura -

Holivudska glumica Anđelina Džoli snimila je film "Prvo su ubili mog oca", koji govori o režimu Crvenih Kmera u Kambodži. Ona je svog prvog sina, Medoksa, usvojila upravo u Kambodži te je verovatno još tad zainteresovala kultura i život naroda koji tu živi.

Film će premijeru imati 18. februara u Kambodži, a u ostatku sveta kasnije ove godine.

"Ovo što Anđelina radi za našu državu jako je važno. Svi su glumci iz Kambodže i ceo film je na kmerskom jeziku" rekla je Lung Ung, autorka memoara prema kojima je Anđelina Džoli upravo snimila film.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"To je priča o ratu koju gledamo kroz oči jednog deteta, ali i priča o celoj državi. Nikad niko nije snimio ovako veliki film o poslednjem kambodžanskom ratu" rekla je Anđelina.

PRLJAVE TAJNE IZLAZE NA VIDELO: Otkriva se pravi razlog RAZVODA Breda Pita i Anđeline DžoliGlumica je na setu zaposlila isključivo stanovnike Kambodže, a dosta njih su bili žrtve režima i preživeli su rat i genocid. Deo posla preuzeo je i Anđelinin sin Medoks, koji je hteo da upozna svoju zemlju i kulturu. Anđelina se nakon mučnog i javnog razvoda od Breda Pita ponovno posvetila aktivizmu i humanitarnom radu.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track