Najnovije vesti

(FOTO) TOG DANA SAM DOBILA 2 GREMIJA I SAZNALA DA IMAM RAK: Tužna ispovest poznate pevačice!
Foto: Profimedia

Nije joj bilo lako

(FOTO) TOG DANA SAM DOBILA 2 GREMIJA I SAZNALA DA IMAM RAK: Tužna ispovest poznate pevačice!

Pop kultura
00:00h

Pop pevačica Keli Klarkson pre 10 godina osvojila je dva Gremija. Ceo svet jr slavio i bio srećan zbog prve pobednice "Američkog idola", a niko nije znao da je pevačica taj dan bila očajna i skrhana bolom.

Naime, baš na dan kada se spremala za dodelu, Keli je stigao poziv iz jedne ordinacije iz koje su joj rekli da ima rak.

"Ceo dan sam plakala, četiri puta su morali ponovno da me šminkaju. Razmišljala sam kako sam mlada i da je nemoguće da mi se to događa. Paničarila sam ceo dan. Kada sam osvojila Gremije pomislila sam da mi je Bog dao poslednju priliku za nešto lepo pre nego što mi se dogodi nešto užasno", rekla je Keli. Tada je imala 24 godine.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

To veče je osvojila dva Gremija i održala emotivan govor koji je rasplakao sve u sali, a niko nije ni pretpostavio da je ona utučena zbog bolesti koja joj je dijagnostifikovana. Narednog dana se desilo nešto neočekivano, javili su joj da ipak nema rak, kao i da su pogrešili rezultate.

"Pogrešili su i zamenili rezultate. Samo sam stajala tamo i mislila kako su mi uništili nešto što je mogla da bude najlepša noć u mom životu, nešto o čemu sam maštala kao dete", rekla je Keli.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(foxnews.com)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...