(FOTO) DEVOJKA OD MILION DOLARA: Lepa je, zgodna, bogata, ali joj momci ne prilaze!
Foto: Instagram Printscreen

tatina princez

(FOTO) DEVOJKA OD MILION DOLARA: Lepa je, zgodna, bogata, ali joj momci ne prilaze!

Pop kultura -

Sofija ima 19 godina i sve što bi iko mogao poželeti, ali najviše voli da bude uz svog poznatog oca.

Ona je jedna od najpoželjnijih plavuša u Londonu, a znaju je i kao najbogatiju tinejdžerku u Londonu. Ali Sofija Abramovič verna je samo jednom muškarcu: tati Romanu.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Devetnaestogodišnja ćerka ruskog tajkuna i vlasnika fudbalskog kluba Čelsi može da izabere bilo kog dečka kog poželi, jer njena privlačnost ne leži samo u bogatstvu (a "teška" je milijardu funti), već je reč o zgodnoj devojci za kojom bi se mnogi okrenuli bez obzira na novac. Ali umesto da brzopleto leti iz veze u vezu i paradira po crvenom tepihu, navodno vrlo simpatična i draga Sofija najradije provodi vreme sa ocem.

Uprkos tome što provodi puno vremena sa tatom, Sofija ipak nađe nešto vremena i za glamurozan život. Tako se povremeno zaleti privatnim avionom na francusku rivijeru gde uživa u najfinijem šampanjcu ili potroši vrtoglavih 200.000 funti tokom zimskih praznika kako bi partijala sa prijateljima - Bekamovima. Jer, ipak je ona tatina princeza.

Osamnaesti rođendan 2015. godine je proslavila u privatnom noćnom klubu sa 500 prijatelja, na šta je tata potrošio "samo" 30.000 funti. Roman pak nije prisustvovao žurci, budući da je tamo bila njegova bivša supruga, Sofijina majka Irina. Kad nije s Bekamovima, Sofija se rado druži sa 17-godišnjom ćerkom poznatog kuvara Gordona Remzija, te devojke često zajedno odlaze na luksuzne odmore.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Kad ipak nađe vremena za školu, tamo je voze u blindiranom Range Roveru, a dok je bila mlađa, često je u malo udaljeniju školu išla helikopterom. Sad radije putuje sa vozačem i telohraniteljima u terencu. Sofija često objavljuje fotografije sa tatom, kojeg očigledno obožava, a koji joj bez reči ispunjava svaku želju, pa je tako dobila i najskuplje konje kad je počela da se bavi jahanjem. Taj sport joj čak i dobro ide, te se druži s drugim devojkama koje dele tu strast.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Iako neki tvrde da Roman Sofiju drži na "kratkoj uzici", drugi smatraju da to nije nimalo čudno kad znate koliko je loš uticaj princeza u partijanju, tj. njegova najstarija ćerka Ana, koja živi i studira u Njujorku. Mada pitanje je uopšte koliko studira jer je uvek spremna za probleme i žurke za razliku od tatinog ponosa - Sofije.

(Express.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track