NAKON 10 GODINA: Ben Aflek i Dženifer Garner se definitivno RAZVODE!
Foto: Profimedia

STAVJAJU TAČKU NA BRAK

NAKON 10 GODINA: Ben Aflek i Dženifer Garner se definitivno RAZVODE!

Pop kultura -

Nakon deset godina braka i dve godine razdvojenog života, holivudska glumica Dženifer Garner je odlučila da stavi tačku na vezu sa Benom Aflekom, te je predala papire za razvod, preneli su američki tabloidi.

Aflek se iselio iz zajedničkog doma u Brentvudu, ali će briga o troje zajedničke dece i dalje biti njihov prioritet, piše "US Weekly".

Iako su brojni fanovi popularnog para očekivali da će se Aflek i Garnerova na kraju pomiriti, čini se da ni ljubav koju i dalje osećaju jedno prema drugom, nije bila dovoljna da spasu brak.

"On je ljubav mog života. On je jedna od najbriljantnijih osoba, najharizmatičnijih i najvelikodušnijih. Ali on je komplikovan čovek. Uvek sam govorila: "Kada vas njegovo sunce obasja, osetite to, ali kada ono sija negde drugde, hladno je. On može da baci veliku senku na vas", rekla je ranije Garner.

Inače, poznati par je u bio 10 godina, a pre dve godine mediji su pisali kako je Afek ostavio suprugu zbog glumice Margo Robi, a da je Garner otpočela vezu s Patrikom Dempsijem. Ipak, ovi navodi do danas nisu potvrđeni.

foto Profimedia
foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kraj braka ih je skupo koštao: Ovo su najskuplji razvodi slavnih ličnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track