HOLIVUD JOJ OKRENUO LEĐA: Kako je Anđelina Džoli postala najomraženija osoba filmske industrije?
Foto: Profimedia

Loša taktika

HOLIVUD JOJ OKRENUO LEĐA: Kako je Anđelina Džoli postala najomraženija osoba filmske industrije?

Pop kultura -

Razmaženo, arogantno i bahato ponašanje, ekstravagantni planovi za premijeru novog filma i pokušaji da ocrni bivšeg supruga, ostavili su traga na reputaciji Anđeline Džoli.

Kako piše "Radar Online", slavnoj glumici holivudske kolege okrenule su leđa, pa je postala jedna od najomraženijih zvezda. Anđelina je na premijeru svog novog filma "First They Killed My Father", održanu u Kambodži, povela svoje šestoro dece. Prisutni su bili i kralj i kraljica Kambodže. Ali, troškovi premijere nisu se dopali direktorima "Netfliksa". Naime, Anđelina je navodno potrošila preko milion dolara na organizaciju premijere.

Na ovo su je nagovorile njene najbliže saradnice, lejdi Arminka Helić, britanska političarka bosanskog porekla, i Kloi Dalton, a sve kako bi spasile njenu reputaciju. Ipak, izgleda da im se plan obio o glavu.

Foto: AP
Foto: AP

Čini se da je većina glumaca nakon razvoda stala na stranu Breda Pita, a Anđelini nije pomoglo ni to što je po mišljenju mnogih vodila prljavu kampanju. Podršku Pitu glumci su pokazali i na dodeli Zlatnih globusa, kada se Pit pojavio na sceni kao jedan od prezentera i kada su ga pozdravili ovacijama.

Anđelina je nekada bila jedna od najtraženijih glumica, i jedna uloga lako je mogla da joj donese i do 20 miliona dolara. Ipak, sada je situacija drugačija, pa se retko pojavljuje pred kamerama. Trebalo je da igra u rimejku krimi priče "Ubistvo u Orijent ekspresu", ali je dobila otkaz navodno zbog nesuglasica oko scenarija.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) EKSKLUZIVNI INTERVJU S MONIKOM BELUČI: Kusturica me najbolje poznaje kao ženu!

(Radar Online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track