Oduševio

(VIDEO) IVAN MILEUSNIĆ OSTAO BEZ TEKSTA: Evo šta je Džejms Foks uradio za njega!

Pop kultura -

Jugoslav i Elena Karić u svom novootvorenom restoranu ugostili su popularnog glumca, Džejmija Foksa.

On je svojom spontanošću oduševio je sve prisutne goste, a on sam nije nije krio svoje oduševljenje našim poznatim plesačem i koreografom Ivanom Mileusnićem.

"Upoznao sam se sa njim njegovom suprugom i decom. Veoma je spontan lik. Neposredan je i nije ni najmanje iskompleksiran. Bas je frendli. Slikao se sa svima i nijednom se nije bunio ili odbio. Pričali smo o novom filmu koji snima..Simon Karić i Danijela Karić, njegova sestra koja ide na ples već dve godine kod mene, su mu ispricali ko sam i šta u plesu, i šta sam sve radio do sada na TV-u. Obzirom da se on bavi, glumom i muzikom, a obožava i da đuska oduševio se kad je čuo da imam i plesni klub i da sam u upravnom odboru plesnog saveza Srbije. Pogledao je malo na internetu neke snimke i mene i kluba i prokomentarisao da bismo mogli da saradjujemo u budućnosti obzirom da će u narednim mesecima biti na Balkanu. Ako se to desi....bez teksta sam", rekao je Ivan.

Svoje oduševljenje provodom u Beogradu zabeležio je i video zapisom u prilogu, izgovarajući slogan Ivanovog plesnog kluba. "Move your body! Win the space! Take the chance! Dare to dance!"

Podsetimo, holivudski glumac je prilikom posete Beogradu obišao i Beograd na vodi, a tom prilikom upoznao i gradonačelnika Sinišu Malog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track