(FOTO) ZVEZDA SERIJE VESELE 70-E OPTUŽEN ZA SILOVANJE: Skandalozne tvrdnje tresu Sajentološku crkvu
Foto: Printskrin/Jutjub

Skandal trese Holivud

(FOTO) ZVEZDA SERIJE VESELE 70-E OPTUŽEN ZA SILOVANJE: Skandalozne tvrdnje tresu Sajentološku crkvu

Pop kultura -

Policija u Los Anđelesu pokrenula je istragu protiv glumca Denija Mastersona, nakon što su tri devojke podnele prijavu protiv njega tvrdeći da ih je seksualno zlostavljao.

U saopštenju policije stoji da se navodno zlostavljanje desilo početkom 2000-ih. Nije navedeno zbog čega su žrtve podnele prijavu 17 godina nakon silovanja. Deni Masterson se proslavio ulogom u seriji "Vesele sedamdesete", a nije želeo da daje izjave za medije.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Agent popularnog glumca je istakao da su optužbe za seksualno zlostavljaje inspirisane blogom koji je svojevremeno pisao novinar Toni Ortega, a koji je za cilj imao da razotkrije sajentološku crkvu, kojoj Masterson pripada od rođenja.

Novinar jr preneo priču glumice Lije Remini, sa kojom je Masterson bio u vezi šest godina, a koja ga je optižila za silovanje.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Navodni incident o kom ona govori desio se pre 16 godina, ali nije jasno zašto je nakon navodnog nasilja odlučila da bude u vezi sa Mastersonom šest godina. Kada su raskinuli, Remini nije želela da se pomiri s tim, čak je i pretila sadašnjoj supruzi mog klijenta da će je prebiti, ukoliko ne odustane od veze s Mastersonom. Nas je crkva obavestila da je Remini tražila od zajednice da posreduju u njihovom pomirenju, ali to se nije desilo" rekao je agent glumca i protumačio da su tri navodne žrtve inspiraciju pronašle upravo u ovom blogu i priči Lije Remini, koja je nakon napuštanja Sajentološke crkve postala njihova najglasnija protivnica.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bonus video

(KURIR TV) DŽEJMI FOKS EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Nisam u vezi sa Kejti Holms!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track