(FOTO) DŽABA STE KREČILI! Anđelina tetovažama želela da spase brak sa Bredom Pitom
Foto: Facebook Printscreen

Mastilo nije pomoglo

(FOTO) DŽABA STE KREČILI! Anđelina tetovažama želela da spase brak sa Bredom Pitom

Pop kultura -

Želeli su da mističnim tetovažama osnaže svoj brak, međutim, čini se da one ipak nisu pomogle, jer je samo nekoliko meseci kasnije par objavio da je njihovoj ljubavnoj idili došao kraj

Anđelina Džoli (41) je veliki ljubitelj tetovaža, a upravo je njen omiljeni, tattoo majstor, bivši budistički sveštenik Ajarn Nu Kanpai zaslužan za poslednju sličicu koja se smestila na koži holivudske glumice.

Naime, on joj je pre nešto manje od godinu dana dopunio tetovažu na leđima, a sada su se fotografije iste pojavile i na društvenim mrežama. Bred Pit (52) je u međuvremenu tetovirao budistički simbol.

Inače, pomenute tetovaže je trebalo da ih povežu kao muža i ženu i da ojačaju njihov brak, ali svi znamo kako je ta sveta misija prošla.

Gumica i još malo bivši suprug usred su turbulentne brakorazvodne parnice. Iako imaju šestoro dece, od kojih troje biološke, Anđelina ne odustaje od proširenja porodice. Navodno se boji dana kada će njena deca odrasti i napustiti dom tako da se šuška da želi da usvoji još koje.

"Smatra da ima dobre uslove, deca je čine srećnom", rekao je glumičin prijatelj.

(24sata.hr/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track