(FOTO) SEĆATE SE STANISLAVA? Glumio je prvog geja u srpskom filmu, a evo kako izgleda danas!
Foto: Printskrin

Opasan tip

(FOTO) SEĆATE SE STANISLAVA? Glumio je prvog geja u srpskom filmu, a evo kako izgleda danas!

Pop kultura -

U filmu "Nije lako s muškarcima" glumio je nabildovanog Stanislava koji mami uzdahe. Njega u filmu tinejdžerka predstavlja roditeljima kao svog dečka, ali kasnije se ispostavlja da je gej.

Stanislava je tumačio profesionalni bodi bilder Zoran Jovanović, koji i danas pomaže sportistima da ostvare što bolje rezultate.

U svet filma ušao sasvim slučano. Radio je na ulazu u diskoteku Bezistan, koju su držali bitni ljudi. Tu su ga ugledale i filmadžije, kojima je bio zanimljiv, jer je u to vreme bilo malo ljudi koji su radili na svom telu i bildovali.

Film je za njega oduvek bio hobi, a osnovno zanimanje je bio bodibilding, čime se i danas bavi. Predsednik je anti-doping komisije u Savezu Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik. Pored toga pri Centru za sportsku ishranu i rehabilitaciju radi s brojnim sportistima, a dobri rezultati, koji se u poslednje vreme ostvaruju, su delom i njegova zasluga.

U Barajevu drži klub sa svojom suprugom Branislavom, koja se takođe bavi bodibildingom. Njihov klub je, kako kaže, u svetu bodibildinga u rangu u kom su Crvena zvezda i Partizan u fudbalu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVI BRUJE O NJENOJ TRUDNOĆI:Evo kako je Severina snimila OTROV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track