PRIPADNICA BRITANSKE ARISTOKRATIJE STREPI: Prete joj snimkom GRUPNJAKA sa pevačicom i njenim mužem
Foto: Printskrin/Instagram

Holivudski tračevi

PRIPADNICA BRITANSKE ARISTOKRATIJE STREPI: Prete joj snimkom GRUPNJAKA sa pevačicom i njenim mužem

Pop kultura -

Pripadnica britanske aristokratije Viktorija Harvi strahuje da ju je Stiven Belafonte, suprug Mel B, snimao tokom grupnog seksa.

Viktorija je u panici kada je otkrila da je bivša članica grupe "Spice Girls" podnela zahtev za zabranu prilaska protiv Belafontea. Ona je otkrila da ju je bivši primorao na seks sa drugim ženama, kao i da je to snimao i pretio joj da će to objaviti ako progovori.

Viktorija, inače sestra markiza od Bristola i prijateljica brojnih članova kraljevske porodice, spakovala je kofere i sakrila se od javnosti zbog straha.

"Plaši se da će svi saznati detalje o njenom seksualnom životu. Poslednje što joj je potrebno jeste da njen porno snimak procuri u javnost, ili da se o njenoj intimi govori na sudu", rekao je Viktorijin prijatelj. On je dodao da se Viktorija kaje zbog noći kada je bila pijana i svašta radila.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

"Mel i Viktorija su se poznavale dok su obe živele u Londonu, ali kada su se preselile u Kaliforniju, stalno su se susretale na žurkama i između njih se rodilo prijateljstvo. Noći 2007. godine napile su se na jednoj proslavi, posle koje je sa Mel i Stivenom otišla u njihovu vilu. Pili su vino i tekilu, a Mel je predložila da pređu u spavaću sobu da ne bi probudili njene ćerke. Tada je to zvučalo kao logičan predlog, ali Viktorija je posle shvatila da je pevačica htela da je zavede. Jedva da se seća te večeri, pošto je bila pijana. Seća se da se probudila narednog jutra u njihovom krevetu. Nikada ranije nije uradila ništa slično i bilo ju je sramota. Ono što se desilo ispričala je samo prijateljima, a sada kada su se ove informacije pojavile u javnosti, morala je da ispriča i bratu i majci i oni nisu bili oduševljeni. Strahuje za svoju reputaciju."

Viktorija Harvi, Foto: Profimedida
Viktorija Harvi, Foto: Profimedida

Mel B je podnela papire za razvod od Belafontea, kao i zahtev za zabranu prilaska. Bivša Spajsica je iznela strašne optužbe na račun svog supruga. Tvrdila je da je prema njoj bio nasilan tokom deset godina braka, da je napravio dete njihovoj dadilji, i primoravao je na grupni seks sa nepoznatim ženama.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

(The Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja