BEKSTVO IZ ZATVORA: Film Maratonci kao inspiracija za hit seriju!

Neobičan detalj

BEKSTVO IZ ZATVORA: Film Maratonci kao inspiracija za hit seriju!

Pop kultura -

Fanovi iz Srbije primećuju da je scena iz prve epizode, u kojoj Linkoln Barouz kopa po noći grob svog brata, već viđena u Šijanovom filmu pre više od 35 godina

Kultna serija „Bekstvo iz zatvora“ vratila se prošle nedelje na male ekrane Foksa!Fanovima iz Srbije nakon svetske premijere nije promaklo da je njen autor Pol Šering u jednoj sceni napravio mali omaž junacima iz čuvenog jugoslovenskog filma „Maratonci trče počasni krug“. Linkoln Barouz, koga igra Dominik Persel, odlučio je da po noći iskopa grob svog brata Majkla, što je u ostvarenju Slobodana Šijana, snimljenom pre skoro 35 godina, radio čuveni glumac Zoran Radmilović kao Bili Piton, kao i porodica Topalović.- Stari likovi, novi zatvor i uz sve to kratak omaž „Maratoncima“. Iskopaće tebe Bili - samo je jedan od šaljivih komentara fanova.

Lovci na plagijate... Topalovići u akciji i Dominik Persel
Lovci na plagijate... Topalovići u akciji i Dominik Persel

Nova avantura omiljenih junaka snimana je delom u Maroku, glavna zvezda serije Ventvort Miler ponovo će oduševiti publiku s novim tetovažama.- Nisam bio iznenađen kad sam dobio poziv da se ponovo priključim ekipi, zato što je ideja zapravo potekla iz razgovora koje sam vodio s Dominikom kada smo se sreli na snimanju serije „Fleš“. Kada su uspeli da ubede Pola Šeringa, koga smatram najzaslužnijim za uspeh serije, da se priključi ekipi, pomislio sam - imamo pravu stvar. Od svega mi je najviše nedostajao lik koji igram. Majkl Skofild mi je prirastao srcu i pružio mi je mnogo toga... ali i dalje mi predstavlja izazov. To je uloga koja je i fizički i emocionalno veoma zahtevna. Uvek je sve pitanje života ili smrti - poručio je Miler, koji za komentar o čuvenim „Maratoncima“ nije imao vremena.

LJ. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track