Dečkić koji je protrčao kroz Čudo: Nekada Fredi Merkjuri, sada bivši verenik Dženifer Lov Hjuit?
Foto: Profimedia

Upoznajte ga!

Dečkić koji je protrčao kroz Čudo: Nekada Fredi Merkjuri, sada bivši verenik Dženifer Lov Hjuit?

Pop kultura -

Grupa Kvin je novembra 1989. godine objavila pesmu koja i dan danas mnoge pokreće. U spotu deca su nosila glavne uloge, a članovi benda bili su "ostavljeni" za kraj. To je zaista bilo jedno čudo, koje je numeru vinulo međ najdalje zvezde...

Iako se ne zna mnogo o dečacima koji su 1989. godine "napravili čudo" (a svi se, kažu, bave glumom i uspešni su u svom poslu), uloga preminulog pevača Fredija Merkjurija pripala je Rosu Mekolu, koji je danas izuzetno velika glumačka zvezda.

Možda niste ni znali, ali gledali ste ga čak i u "Luteru", bez predstave o tome ko je on zapravo! A i kako bi, glumac je rođen 1976, a Fredi je bio sa oko nežnih 11 godina...

"Ja sam bio Fredi Merkjuri. Tata nema opravdanje", našalio se on kraj fotografije.

"Tek drugog dana snimanja pojavio se bend, pa sam dobio priliku da pratim Fredija, da posmatram kako se ponaša, da iskopiram gestikulaciju, sve... Pomislio sam - ovo je strava. Svi smo dali sve od sebe, a i više kada su svi bili tu i gledali kako i šta radimo. Bilo je fenomenalno", izjavio je kao dečačić Ros.

Takođe, mnogi ne znaju da se on pojavio i u popularnoj seriji "Šapat duhova". Bio je verenik slavne Dženifer Lov Hjuit, koja je raskinula veridbu 2008. godine.

Izvor: Story.rs

Sa sajta Story.rs pročitajte i:

Pratite prenos UŽIVO: Mihail Barišnjikov u Beogradu

Urnebesna molba pevača koji je proveo noć sa NAJBOLJOM DRUGARICOM svoje sestre: Zovite mi doktora, advokata, brata i sveštenika! (FOTO)

Životna priča – Fredi Merkjuri: Ljubavnik života, pevač pesama

Sandra Meljničenko: Prvo slavlje sa naslednikom

Jezive tragedije zbog kojih nećete mirno spavati: Ove poznate ličnosti su svoju decu sahranile pre vremena (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track