Urnebesna molba nakon što je proveo noć sa NJOM: Zovite mi doktora, advokata, brata i sveštenika!
Foto: Profimedia

Probao zabranjeno voće

Urnebesna molba nakon što je proveo noć sa NJOM: Zovite mi doktora, advokata, brata i sveštenika!

Pop kultura -

Sestra poznatog mladog muzičara pre čitavog sveta preslušala je novi materijal, osim jedne numere... Rekao joj je da želi da ta pesma bude iznenađenje za sve, pa tako i za nju. Bitna stavka - nije joj rekao da je u pitanju priča o tome kako je proveo noć sa njenom najboljom drugaricom.

Džon Belion ove godine u decembru napuniće tek 27. godinu, ali već uživa u velikoj popularnosti zahvaljujući svom talentu. On je veoma uspešan reper, pevač, tekstopisac i producent.

"Ona je prelepa, porodična prijateljica. Skoro 10 godina starija od mene... Nastupao sam i ona je došla da me vidi i ostalo je istorija."

"Rekao sam joj da ovo može da bude strava pesma."

"Rekla je - nikako, ubiću te, najozbiljnije, ali bi bila strava pesma", samo je delić priče za koju sada malo ko nije čuo!

"Mrtav čovek hoda", s osmehom je zajedno s prijetljima i u pesmi konstatovao ovaj šarmer!

Izvor: Story.rs

Ti, moja lepa Andalužanko: 4 reči bile su dovoljne da ovaj mladi pevač osvoji srca dama CELOG SVETA (FOTO, VIDEO)Uvek će ih vezivati TROJE divne dece, ali se nakon 11 godina braka LJUBAV UGASILA: Razvode se Iva i Nenad Lalatović (FOTO)Bivši verenik Dženifer Lov Hjuit, bivši Fredi Merkjuri? Ovako danas izgleda dečkić koji je trčkarao Miracle videom! (FOTO, VIDEO)Naočare za sunce su joj ODLETELE SA GLAVE: Zašto je voditeljka gošći glumici udarila šamar u sred emisije? (VIDEO)Ljubavnik DETALJNO o senzacionalnom životu zvezde? Ako otkrije SVE - zaradiće milione!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track