(FOTO) Ona veličanstveno lepa, on opčinjen njom: Senzacija na Met Gala večeri
Foto: Reuters

PRIVUKLI SVU PAŽNJU

(FOTO) Ona veličanstveno lepa, on opčinjen njom: Senzacija na Met Gala večeri

Pop kultura -

Novopečeni golupčići nisu krili osmehe i zaljubljene poglede

Met Gala bal svake godine okuplja veliki broj poznatih ličnosti iz različitih sfera svetske javne scene.Većina dama jedva čeka ovaj raskošni događaj kako bi prošetale svoje najlepše odevne kombinacije, ludo se provele i uživale u novinskim napisima koji se prepričavaju nedeljama kasnije.

Ali, jednoj dami ništa od toga nije potrebno - ona se samo pojavi, bude srećna i svoja, i postane senzacija prestižnog događaja!Naime, latino diva Dženifer Lopez u poslednje vreme se ne odvaja od novog dečka Aleksa Rodrigeza, pa je u njegovoj pratnji stigla na bal, i to u veličanstvenoj plavoj haljini sa dugačkim šlepom.

Čim se simpatični par pojavio, prisutni nisu znali u šta pre da gledaju - u zaljubljena lica, da odmere pevačicinog novog dečka, ili u njenu prelepu toaletu, čiji su se dugački slojevi najfinije svile vukli za njom.Prelepa Dženifer nije se mnogo trudila oko šminke i frizure.

Kosu je skupila u uredan, visoki rep, a osmeh od uha do uha koji je na njeno lice izmamila ljubav prema Aleksu, bio je ukras lepši od bilo kakve šminke.Čitajte još na portalu Stil:Prigušeni seksepil: Ova žena je boginja stila, otmenost joj je u krvi! (FOTO)Mrežasta uska haljina, a ispod ništa: Prisutnim pala vilica, ovo može samo ona! (FOTO)Punih 25 godina fotografisala bogataše: Istina o njima je zaista tužna! (FOTO, VIDEO)Ubedljivo najbolje haljine sa Met gale 2017: Jedna pevačica je izdominirala (FOTO)Bila je najopasnija prva dama svih vremena: Ono što je ona uradila do tridesete, malo ko može!(FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track