GOLOGUZANKE: Manekenke polugole na crvenom tepihu
Foto: Profimedia

Holivud

GOLOGUZANKE: Manekenke polugole na crvenom tepihu

Pop kultura -

Džener, Lima i Hadid veliki modni događaj pretvorile u jeftin šou, nudeći na tacni pogled na svoje zadnjice.

Svake godine na crvenom tepihu modnog događaja Met Gala u Njujorku neko izdominira, a neko se izblamira. Pobednice druge kategorije ove godine su manekenke Bela Hadid, Kendal Džener i Adrijana Lima!

Šteta... Adrijana Lima
Šteta... Adrijana Lima

Sve tri u crnim toaletama, s jednom zajedničkom omaškom - pokazale su golu guzu!Mlade Amerikanke su izgleda toliko željne pažnje, i pored svih bliceva i kamera koje ih stalno prate, pa su došle u potpuno providnoj haljini, odnosno trikou!

Bela Hadid se obukla poput neke srpske starlete kada ulazi u rijaliti, a ni gospođica Džener nije bila ništa bolja. Kendal je školu učila od sestre Kim i zna da privuče pažnju i sa mnogo manje oblina, jer sa potpuno prozirnom haljinom to nije teško.

Bez stila... Bela Hadid
Bez stila... Bela Hadid

Ni bivša srpska snajka se nije proslavila. Jeste da se iz aviona nije videlo njeno telo kao kod koleginica, ali brazilski top-model imao je gaf. Naime, Adrijana Lima je na stepenicama muzeja Metropoliten podigla zadnji deo haljine kako bi svima pokazala pozadinu! Ovo se nije dopalo ni publici ni modnim stručnjacima. Jer, kad imaš skoro 36 godina, ne priliče ti neke stvari!

Glamurozni... Džej Lo i Aleks Rodrigez, Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds
Glamurozni... Džej Lo i Aleks Rodrigez, Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Bez greškePERFEKCIJA U PARUPotpunu dominaciju na Met Gali ove godine imali su ljubavni parovi Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez i Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds.Za Džej Lo i Aleksa ovo je bio prvi zajednički crveni tepih i zaista su izazvali veliku pažnju. Vizuelno su bili perfektni, on u crnom smokingu, a ona u romantičnoj plavoj haljini „valentino“. Blejk i Rajan su mogli da dođu i u farmerkama, jer kad se njih dvoje pogledaju i nasmeju, sve stane!

Milica Crnogorac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track